پیش بینی آینده بخش مخابراتی ایستگاه های سنجش از دور ، شناسایی فرصت ها و تهدیدها و ارائه راهکار

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته
  • کد COI اختصاصی: MAARS01_225
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 709
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید خراسانی

دانشگاه آزادشهرری،واحد یادگار امام، دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات میدان

چکیده

در عمر 40 ساله سنجش از دور پیشرفت هایی نظیر، بهبود قدرت تفکیک پذیری سنجنده های تصویربرداری که به تبع آن و منجر به ارتقای زیر سیستم های مخابراتی جهت ارسال و دریافت و پردازش داده ها با نرخ بیت بالاتر شد ( 10) یا استفاده از آنتن های آرایه فازی بر روی ماهواره ها چشمگیر بوده است. همگام با این پیشرفت ها، فعالیت های زیادی نیز در این زمینه مدیریت تصاویر اخذ شده و ارائه آن به کاربران انجام شده است که از جمله آن می توان به راه اندازی سیستم GEONETCast و یا به تعریف پروژه شبکه سازی ماهواره ها اشاره کرد.اما برای توسعه صحیح ایستگاه های دریافت سنجش از دور نیازمند دنبال کردن نقشه راه کشورهای صاحب تکنولوژی در این زمینه (7)می باشیم و یکی از بخش های ایستگاه زمینی که در صدر تحولات قرار می گیرد بخش مخابراتی ایستگاه زمینی می باشد ، به دلیل اینکه یک ایستگاه زمینی در ابتدا با رعایت الزامات مخابراتی تأسیس می شود علاوه بر آن زیر سیستم های مخابراتی یک ایستگاه سنجش از دور بخش عمده ای از هزینه های یک ایستگاه را در بر می گیرد. در این مقاله با توجه به شواهد و قراین موجود ، تغییرات آینده بخش فضایی سنجش از دور معرفی شده اند و مطابق با تغییرات بخش فضایی و همچنین تجارب ایستگاه های قبلی، ایستگاه های آینده تعریف می شوند. اما از آنجا که ورود به عرصه جدید بخش فضایی و زمینی همراه با فرصت ها و تهدیدهایی است، این فرصت ها و تهدیدها شناسایی شده و راهکارهایی نیز ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

پدافند غیرعامل، لیزر، مدار LEO، مدار GEO، سنجش از دور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.