(فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
یکی از مشخصه های هزارهی سوم، رویکرد جهانی شدن می باشد که به طور قطع بسیاری از مؤلفه های امنیتی، کنترل اجتمایی،روابط فرهنگی، سیاسی، بومی و بینالمللی را تغییر داده است. با این وجود جامعه ی جهانی همچنان با چالش هایی جدی درزمینه ی دستیابی به صلح و امنیت بین المللی روبه رو است. موارد متعدد نقض حقوق بشر موجب شده است که دولت های جهانبه فکر یافتن راه حلی به منظور جلوگیری از وقوع انین پیشامدهایی باشند. به طور کلی موضویاتی وجود دارند که منحصر بهجامعه ی خاصی نیستند بلکه از مسائل مشترک انسانها در هزاره ی سوم به شمار می روند و نمی توان از بعد جهانی آنها غافلشد. از این رو آموزش این مسائل مستلزم دیدگاهی کلاننگر می باشد. از مهمترین این مسائل، صلح و حقوق بشر می باشد. ماده55 منشور سازمان ملل متحد احترام به حقوق بشر و آزادی های اساسی را مبنای تحقق صلح و امنیت در جهان معرفی می نماید. یکی از بهترین راه های ترویج حقوق بشر و احترام به نزادی های اساسی، درونی ساختن و نهادینه کردن ارزش ها می باشدکه به منظور تحقق این امر آموزش صلح و حقوق بشر ضروری است. هدف از این نوشتار در وهله ی نخست تعیین فروض اصلیو ایجاد ضرورت و آشنایی با آموزش صلح و حقوق بشر در برنامه های درسی و بررسی ابعاد حقوقی آن است. در وهله ی دوم،فرایند ایجاد و تقویت صلح و فرهنگ حقوق بشر از طریق آموزش آنها در برنامه ی درسی مورد توجه قرار گرفته است. در انتها،لوازم مؤثر و ضروری تحقق برنامه های آموزش صلح و حقوق بشر مورد بررسی قرار می گیرد. این مقاله در نظر دارد از طریقروش تحلیل علمی و بهره گیری از منابع و اسناد معتبر و متقن اثبات کند که آیا بین توسعه ی حقوق بشر و حمایت از صلح ازطریق برنامه های آموزشی- تربیتی و پیشرفت در زمینه های اقتصادی و اجتمایی سنخیت و ارتباط منطقی وجود دارد یا خیر؟نقش اساسی صلح و آموزش حقوق بشر در برنامه های درسی یک نیاز جهانی است که رعایت آن مبنایی برای ساختار سیاسیآزادی انسان به شمار می رود. ما در این تحقیق برننیم تا میزان نفوذ و موفقیت این نوع نگرش را که تعلیم و تربیت یک حقبشری است و یک وسیله ی ضروری در اجرا و تحقق اهداف مبتنی بر تساوی، توسعه و صلح و یک شرط اجتناپ ناپذیر درپیشبرد و همبستگی ملت ها در همه ی زمینه هاست، نشان دهیم.
کلیدواژه ها:
صلح، حقوق بشر، برنامهي درسي، سازمان ملل متحد، يونسكو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/440904/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
هژیری، اعظم،1394،مولفه های صلح و حقوق بشر در برنامه ی درسی مقاطع مختلف تحصیلی ایران با تأکید بر اسناد حقوق بین الملل،کنفرانس بینالمللی پژوهش در علوم رفتاری و اجتماعی،،،https://civilica.com/doc/440904
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1394، هژیری، اعظم؛ ) برای بار دوم به بعد: (1394، هژیری؛ ) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
امیر ارجمند، اردشیر (1913)، آموزش حقوق بشر، مجلهی تحقیقات حقوقی، ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.