به کارگیری استانداردهای بین المللی راهی به سوی ارتقاء ارتباط موثر با سازمان تجارت جهانی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنگره بین المللی مدیریت ، اقتصاد و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBA01_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 532
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید زارع زاده،

بندرعباس بلوار امام حسین اداره کل استاندارد استان هرمزگان

سمیه خوارزمی

بندرعباس بلوار امام حسین اداره کل استاندارد استان هرمزگان

چکیده

همواره کشورها به دنبال این بوده اند که به سازمان تجارت جهانی بپیوندند و از مزایا و منافع آن بهره ببرند. یکی از بهترین روش ها جهت تسهیل این فرایند، به کارگیری استانداردهای بین المللی نظیر ISO ، OIML ، API و ... در صنایع، خدمات و کالاهای تولید شده در کشور می باشد. همچنین به کارگیری سیستم های استاندارد مدیریت کیفیت، محیط زیست و... نیز می تواند راه گشایی در این فرایند باشد. استانداردهای بین المللی زبان مشترک صنعتی و خدمات در کل جهان می باشند و در هر کشور با هر سطح پیشرفت علمی و اجتماعی پذیرفته شده هستند و روند صادرات کالا، خدمات و انجام پروژه های زیربنایی در دیگر کشورها را تسهیل می نمایند و پایه و زیربنایی جهت پیوستن به سازمان تجارت جهانی هستند. با توجه به این نکته که استانداردها، حتی در سطح بین المللی، حداقل های کیفیت می باشند، و با توجه به توانایی های موجود در صنایع و نیروی انسانی توانمند در کشور، رسیدن به این هدف دور از دسترس نمی باشند و این امر تضمین کننده ارتقاء و دستیابی به بازارهای جهانی است.

کلیدواژه ها

استانداردهای بین المللی ، ارتقاء کیفیت، رویکرد جهانی، سازمان تجارت جهانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.