سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICMBA01_111
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 523
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ترانزیت، پل ارتباطی بین کشورهای درحال توسعه محصور در خشکی و ساحلی و ابزاری در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی دریا محور
چکیده مقاله:
درجه ارتقاء و اعتلای جوامع امروزی با معیارهای توسعه بخش حمل و نقل و میزان بهره برداری افراد جامعه از امکانات و تسهیلات این بخش سنجیده می شود. درواقع بهبود حمل و نقل، موقعیت های جدیدی را در بروز هرچه بهتر استعداد بالقوه مناطق بندری ازنظر دسترسی و ایجاد ارتباط بین مکان ها و پدیده ها به وجود خواهد آورد. حال توجه به این موضوع در تقارن با بند دهم و یازدهم سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی یعنی حمایت همه جانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساخت های مورد نیاز و همچنین توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوری های پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج، بر اهمیت این حوزه به عنوان یک پل ارتباطی تاکید مجدد دارد. در این مقاله ابتدا به تشریح موضوعات اقتصاد مقاومتی و بحث ترانزیت پرداخته می شود و در ادامه به بررسی وضعیت کشورهای درحال توسعه ساحلی (مانند کشور ایران) و کشورهای درحال توسعه محصور در خشکی در استفاده هرچه بهتر از پتانسیل ترانزیت و صادرات مجدد پرداخته میشود. در پایان نیز به نقش ترانزیت به عنوان یک عامل حیاتی در جهت بهبود اقتصاد کشورهای محصور در خشکی که در واقع وابسته به کشورهای ساحلی است اشاره میشود و برخی از عوامل موفقیت در جهت بهبود سیاست های ترانزیتی در قالب پیشنهاد ارائه میگردد.
کلیدواژه ها:
ترانزيت، اقتصاد مقاومتي، كشورهاي درحال توسعه ساحلي، كشورهاي درحال توسعه محصور در خشكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/440720/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایرانشاهی، سبحان و گل فخرآبادی، ندا،1394،ترانزیت، پل ارتباطی بین کشورهای درحال توسعه محصور در خشکی و ساحلی و ابزاری در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی دریا محور،کنگره بین المللی مدیریت ، اقتصاد و توسعه کسب و کار،تبریز،،،https://civilica.com/doc/440720
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ایرانشاهی، سبحان؛ ندا گل فخرآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، ایرانشاهی؛ گل فخرآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حقوق حمل ونقل و ترانزیت بین المللی
- بررسی موقعیت و وضعیت ایران در ترانزیت کالا
- تاریخچه حمل و نقل و ترانزیت، سیر تکاملی آن و کنوانسیونهای مرتبط
- مسایل حقوقی خطوط لوله ی انتقال نفت و گاز فرامرزی
- مطالعه حق ترانزیت دریایی در حقوق بین الملل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.