رتبه بندی برخی شاخص های حسابداری مدیریت با استفاده از روش AHP TOPSIS فازی مطالعه موردی: شرکتهای صنعتی آذربایجانشرقی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MRMEA02_352
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 753
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد میرزایی نصیرآباد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی, واحد تبریز,گروه حسابداری,تبریز, ایران.

علیرضا نصیرپور

عضوهییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی, واحد ورزقان,گروه حسابداری, ورزقان, ایران

سجاد کقالقی

کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی, واحد تبریز,گروه حسابداری,تبریز, ایران

جلال اصغری مغانلو

کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور, واحد تهران, گروه مدیریت, تهران, ایران

چکیده

پیشرفت سریع فناوری طی چنددهه گذشته، مدیران سازمان ها را به فکر ایجاد سیستمی مناسب جهت برنامه ریزی و کنترل بهتر و اثربخش تر عملیات سازمان انداخته است. سیستمی که اطلاعات مالی و غیرمالی متنوعی را در اختیار استفادهقرار دهد. نیاز روزافزون به اطلاعات صحیح و بهنگام برای به کارگیری در فرآیند » مدیران هر سازمان « کنندگان، به ویژه تصمیم گیری مدیران، به مقوله ای اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. سیستم حسابداری مدیریت به عنوان مهم ترین زیرمجموعه سیستم اطلاعاتی مدیریت، منبع اصلی ارائه اطلاعات به شمار می آید. اکنون این نیاز زمینه های رشد حسابداریمدیریت برای جامعه حسابداری در کشور را به خوبی فراهم کرده است و لزوم کاربرد ابزارهای کارای حسابداری مدیریت را خصوصا در بخش صنعت که پیشقراول توسعه اقتصادی کشوراست مشهود می سازد. هدف این مقاله رتبه بندی برخی شاخصهای حسابداری مدیریت در شرکتهای صنعتی با استفاده از روش TOPSIS-AHP فازی میباشد. در تحقیق حاضر به مقایسه میزان بکارگیری شاخص ها و تکنیک های حسابداری مدیریت در شرکتهای صنعتی پرداخته شده است. بر اساس نتایج بدست آمده شاخص های ارزش افزوده اقتصادی و مدیریت هزینه در اولویت های اول و دوم در این شرکتها قرار می گیرند

کلیدواژه ها

برخی شاخص های حسابداری مدیریت – TOPSIS ، AHP فازی شرکتهای صنعتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.