همبستگی سود و زنجیره ارزش در بازار سرمایه ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MRMEA02_316
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 607
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهلا سروری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران ری

چکیده

در بازار رقابتی امروز مهمترین عاملی که می تواند پله ترقی فرض شود مدیریت صحیح منابع مالی در دسترس و منابع مالی بالقوه می باشد. حسابداران و مدیران ودر واقع تمام عوامل درگیر با تعاملات مالی و گزارشات مربوطه باید با اصلاح وارتقاءدیدگاههای خود در موضوعات این حوزه، با هدف توسعه و رشد مالی اقتصادی و کاهش هزینه های ) فعلا ( ناخواسته ولی - قابل کنترل ناشی از اهمال کاری های سطوح مختلف از مدیران بالا گرفته تا برنامه ریزان و مجریان طرح های عملیاتی موسسه / سازمان مربوط به خود ودر نتیجه جامعه و کشور متبوع شان ، فعالیت نموده و دید جدید و عمیق تری نسبت به مباحثبرنامه ای و عملیاتی داشته باشند تا با کاهش هزینه های فرصت احتمالی که در ابعاد مختلف یک موسسه / سازمان با آن مواجه است منافع مالی خود را افزایش دهند و در گزارشات خود به استفاده کنند گان درون سازمانی وبرون سازمانی ، را هکارهای لازم جهت پیش افتادن در رقابت شدید مالی که در جهان اقتصادی امروز قدم اصلی در موفقیت هست و البته دوچندان درآینده خواهد بود ، ارائه دهند از طرفی شاید بتوان سه مفهوم بنیادین سرمایه گذاری ، تامین مالی ، و سود نقدی و نهایتا هدف بیشینه کردن ارزش واحد تجاری را لایه های مالی آن واحد فرض کرد.در بازار سرمایه مفهوم سرمایه گذاری ، محدوده و نوع منابعی را که برای سرمایهگذاری توسط واحد تجاری انتخاب می شود تعیین می کند. از میان مفاهیم فوق ، سود نقدی ، از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا استفاده کنند گان از اطلاعات مالی و سرمایه گذاران بالقوه و بالفعل ، تمایل دارند از توان شرکت در ایجاد منابع نقدی مطلع شوند و امکان پیش بینی وضعیت مالی شرکت درآیندهرا برای خود فراهم نمایند. از آنجایی که بازار سرمایه ایران به شدت به بخش دولتی و حرکات مربوط به آن وابسته است ، لذا در این تحقیق به بررسی آثار زنجیره ارزش سالم بر سود بازار سرمایه پرداخته ایم

کلیدواژه ها

سود بازار سرمایه زنجیره ارزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.