نقش سیاستهای پولی بانکی بانک شهر در توسعه خدمات شهری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MRMEA02_286
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 922
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین محمدپورزندی

دکتری مدیریت مالی، مدیرعامل بانک شهر

سیدمرتضی صالحی

دکتری مدیریت، مدیر امور سازمان و برنامه ریزی بانک شهر

محمد شفیع خانی

رئیس اداره تحقیق و توسعه بانک شهر

سیدخلیل الله سجادی

دانشجو دکتری مدیریت، دانشگاه علامه طباطبایی

چکیده

امروزه بخش عمده تجهیز و تخصیص منابع مالی هرکشور توسط شبکه بانکی صورت می پذیرد، لذا سلامت و صحت شبکه مذکور برای منافع جامعه امری مهم و تبعیت بانکها از سیاستهای ابلاغی نهادهای نظارتی امری اجتناب ناپذیر میباشد.بانکها درهر جامعه علاوه بر آنکه از طریق اعطای تسهیلات می توانند به ایجاد )خلق( پول بپردازند، تنظیم کننده عمده نظام پرداختهای جامعه نیز به شمار میروند زیرا که اجرای سیاستهای مربوط به تجهیز و تخصیص منابع پولی جامعه برعهده آنهاگذارده میشود. تدوین سیاستهای پولی و مسئله نظارت بر چگونگی رعایت مقررات ابلاغ شده به بانکها یکی از وظایف مهم بانک مرکزی است و تخطی از این مقررات سبب میگردد تا منافع ملی با خطر مواجه شود. از سوی دیگر اهمیت تدوین و ابلاغ سیاستهای مذکور از آنجاست که بانکها و مؤسسات مالی، واسطه میان پس اندازکنندگان ومصرف کنندگان نهایی منابع مالییا بطور کلی منابع پس انداز در جامعه می باشند بانکها از طریق شعب خود نه تنها دارنده اصلی سپردههای بخشهای مختلف و کانال اولیه اعتبار و سرمایه گذاریها در اقتصاد هستند بلکه قدرت ایجادپول از طریق اعطای تسهیلات را نیز دارا میباشند. جلوگیری از سرایت اثرات زیانبار مشکلات و نارسائیهای بانکها به بخشهای دیگر جامعه از دیگر مواردی است کهاهمیت سیاستهای پولی بانک مرکزی و نظارت بر اجرای آنها را روشنتر میسازد واین امر نهایتاً به سلامت مالی هر بانک وحفظ یک شبکه بانکی سالم )از طریق امنیت سپردهها و جلوگیری از بحرانها( منجر میشود. درمقاله حاضر سیاستهای مطلوب تجهیز و تخصیص منابع و استفاده از روشهای نوین که به بهبود صنعت بانکداری کشور و نهایتاً گسترش اقتصادشهری منجرشود، بررسی و ارائه خواهد شد.

کلیدواژه ها

سیاستهای پولی، نقش بانکها، تجهیز و تخصیص منابع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.