بررسی تاثیر استقرار سیستم مدیریت یکپارچه IMS بر عملکرد سازمان با رویکرد مدل تعالی سازمان EFQM
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MRMEA02_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1447
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
چکیده
سازمانها ، شرکتها و مؤسساتی که قصد دارند خواسته ها و انتظارات متنوع مشتریان خود را تأمین نمایند و همواره در بازار پرهیاهوی رقابت بین المللی باقی بمانند، باید علاوه بر اثر بخش بودن سیستم هایمدیریت، توجه خود را به کارایی فعالیتهای انجام یافته در این زمینه نیز معطوف سازند. با توجه به نقش حیاتی صنعت برق چه در زندگی عادی مردم و چه درتوسعه و پایداری دیگر صنایع ، وجود فعالیتهاینظام مند و سیستماتیک جهت دستیابی به اهداف کوتاه مدت، بلند مدت و استراتژیک ،کنترل اثرات فعالیتها و خدمات بر محیط زیست وهمچنین ایجاد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفهای جهت ظارت بر بهداشت و ایمنی پرسنل ، مردم و پیمانکاران ضروری میباشد. همچنین مدلهای تعالی سازمانی ابزاری قدرتمند در ارزیابی عملکرد سازمانها بشمار میآیند و بسیاری سازمانها در جهان از اینابزارها بهره جسته اند . از آنجا که (EFQM) یکی از رایجترین این مدلها یعنی مدل تعالی بنیاد کیفیت اروپا که بررسی تطبیقی نتایج چنین ارزیابیهایی میتواند در درک و بهبود سازوکارهای ارزیابی عملکردراهگشا باشد. در این مقاله به بررسی تاثیر استقرار سیستم مدیریت یکپارچه بر روی عملکرد شرکت توزیع نیروی برق در هر یک ازمعیارهای 9 گانه تعالی سازمان به صورت مجزا پرداخته شده است ومشاهده گردید که معیار نتایج مشتری با رشد امتیاز به میزان 64 % در رده اول و معیار نتایج کارکنان و معیار نتایج کلیدی عملکرد با رشد امتیاز به میزان 23 % در رده دوم و معیار فرایند ها و محصولات بارشد امتیاز به میزان 32 % در رده سوم قرار داشته که بیشترین تاثیر را پذیرفته اند و در معیار نتایج جامعه با رشد امتیاز به میزان 9% کمترین تاثیر را پذیرفته است.کلیدواژه ها
سیستم مدیریت یکپارچه ، عملکرد ، مدل تعالی سازمان EFQMمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.