تحول در حقوق ارتباطات و امکان و امتناع ظهور حقوق بین الملل اینترنت در قرن بیست و یکم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت رسانه
- کد COI اختصاصی: MEDIA02_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 820
نویسندگان
عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
انقلاب تکنولوژیکی، آزادی بیان را به نحوی مدرن متأثر ساخت که توسعه رادیو و تلویزیون قبلاً آنرا دگرگون نکرده بود. همزمان که این روند به مشارکت فرهنگی در زمینه های مختلفی از جامعه انجامیده، و مراوداتی که تا پیش از آن در قالبهایی محدودتر صورت می گرفت،پررنگ تر شده ، امکان کنترل و ایجاد محدودیت در اقسام مختلف ارتباطات در اشکال جدیدی، هویدا شده است. چنین کنترلی که عمدتاً از طریق سازوکارهای دولتی و در مقابله با جریان مبادله آزادانه اطلاعات صورت می گیرد، با ظهور شبکه های اجتماعی وارد مرحله جدیدی شده است. سانسور و نظارت بر محتوای داده ها و پیشرفت شیوه های ره گیری مکاتبات و مکالمات در این شبکه ها، این پرسش جدی را به ذهن متبادر می کند که آیا با انقلاب تکنولوژیکی، زمینه ای برای شکل گیری انقلابی حقوق بینالملل اینترنت فراهم شده است؟ در این مقاله در صددیم تا به اثبات این امر بپزدازیم که به ویژه با ظهور و رواج روبه رشد شبکه های اجتماعی، دوران ظهور حقوق بین الملل اینترنت فرا رسیده استکلیدواژه ها
حقوق بینالملل اینترنت، جهانشمولی، میراث مشترک بشریت، مسئولیت بینالمللی، انقلاب تکنولوژیکیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.