بررسی رابطه ناگویی هیجانی با طرحواره های ناسازگاراولیه دردانشجویان دانشگاه تبریز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه
- کد COI اختصاصی: ASIBCONF01_155
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1116
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی عمومی ،آموزش و پرورش منطقه انزل- - ارومیه،
کارشناس ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم وتربیت،اداره آموزش و پرورش منطقه انزل ارومیه
کارشناس علوم تربیتی،اداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
کاردان آموزش ابتدایی،آموزش و پرورش منطقه انزل- - ارومیه
چکیده
ناگویی هیجانی مشکلی است که هم در سطح هیجانی و هم در سطح کارکرد شناختی خود را نشان می دهد و بصورت ناتوانی یا نقص در توضیح یا شناخت هیجان ها شناخته می شود.هدف: در این پژوهش رابطه بین طرحواره های ناسازگار اولیه و اختلالناگویی هیجانی در یک نمونه دانشجویی موردبررسی قرار گرفت. رل : روش تحقیق پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی می باشد. نمونه ای به حجم 220 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تبریز به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. و پرسشنامه های ناگویی هیجانی تورنتو ) TAS-20 (، و طرحواره های ناسازگار یانگ فرم کوتاه) YSQ-SF ( در مورد آنها اجرا گردید. داده ها با استفاده ازآزمون ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون همزمان موردتحلیل قرار گرفت. یافته ها:نتایج تحلیل نشان داد که از بین مولفه های طرحواره های ناسازگار اولیه، قطع ارتباط و طرد، عملکرد و خودگردانی مختل، محدودیتهای مختل، دیگر جهت مندی و گوش بزنگی بیش از حد، رابطه مثبت معنی داری با ناگویی هیجانی دارد همچنین یافته های تحلیل رگرسیون نشان می دهد که حوزه های خودگردانی و عملکرد مختل و گوش به زنگی بیش از حد، پیش بینی کننده های ناگویی هیجانی می باشند. نتیجه: توجه به طرحواره های ناسازگار اولیه در پیش بینی و درمان افراد دارای ناگویی هیجانی ضروری می باشدکلیدواژه ها
ناگویی هیجانی، طرحواره های ناسازگار اولیه،دانشجویانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.