بیداری اسلامی ومبارزات سیاسی درسیره حضرت زینب(س)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و روانشناسی و آسیب های اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: TSCONF01_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 623
نویسندگان
محقق
چکیده
یکی از خصوصیت های مهم عاشورا، حضور جدی زنان و مشارکت عینی و عملی آنان در این قیام جاویدان است.شرکت زنان در کربلا از آن جهت که جایگاه رفیع این گروه را در تحولات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به نمایش می گذارد، بسیار چشمگیر است. زنان سترگی چون زینب، که همپای مردان زیباترین جلوه های ایثار را در طول تاریخ به نمایش گذاشتند و الگوی اهل ایمان شدند یکی از خصیصه های حادثه عاشورا را الگوسازی و الگودهی به همه انسان هامی دانیم . حضرت زینب)سلام الله علیها( نمونه ای از آ ن الگوهاست که در طول سال های زندگی خود با حوادث و مصیبت های بسیار تلخی رو به روشهرت یافت. » ام المصائب « شد تا آنجا که به تولد حضرت زینب علیهاالسلام همراه با غم و اندوه اهل بیت علیهاالسلام بود و این به خاطر اخباری بود که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله از آینده و مصیبت هایی که زینب علیهاالسلام بدان گرفتار خواهد شد؛ داده بود. از جمله وقتی جبرییل نازل شد و نام زینب را برای مولود مبارک فاطمه آورد، گریان شد. وقتی رسول خدا صلی الله علیه و آله سبب گریه اش را سؤال کرد، گفت این دختر از آغاز تا پایان زندگی، رنج و بلاهای زیادی را به جان خواهد خرید به درد مصیبت تو، ماتم مادرش، مصیبت پدرش، فراق برادرش حسن و از همه فزون تر به مصائب کربلا گرفتار خواهد شد وقتی این خبر را رسول خدا صلی الله علیه و آله شنید، گریان شد ». خواهد شد ... . )مقرم، 1394 ق ،ص 53 {) 8 .}در این مقاله به صبر وحجاب آن حضرت)س(که روش های بیداری اسلامی حضرت زینب)س(وروش هاو شیوه ها ی بیداری وهوشیاری مردم خفته به وسیله آن حضرت )س(می پردازیم تا جایگاه آن بانو رادرصحنه کربلا،بهتر بشناسیمکلیدواژه ها
امام حسین (ع)وامام سجاد(ع) ، ،حضرت زینب (س) ، صبروحجاب ، بیداری اسلامی ،روایاتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.