بررسی غیرمخرب تشخیص خوردگی بر روی تیر یک سر گیرداربه روش امپدانس

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مکانیک - مواد و فناوری های پیشرفته
  • کد COI اختصاصی: MMAT01_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 581
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میریوسف میرسیفی

دانشجو کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی– واحد ساری

مجید الیاسی

استادیار، مهندسی مکانیک، نوشیروانی بابل

مرتضی حسین زاده

استادیار، مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی

چکیده

خوردگی با این که سبب کاهش جرم ناچیزی در سازه می گردد ولی باعث کاهشی چشمگیر در استحکام مکانیکی و عمرخستگی مواد خورده شده میشود. بنابراین پایش سلامتی یک سازه که در یک محیط خورنده قرار دارد، میتواند وضعیت سازه در هر زمان را نشان داده و سبب جلوگیری ازلطمات وارده و هزینههای ناشی از آن شود. هدف از این پژوهش بررسی توانایی روش امپدانس الکترومکانیکی در تشخیص خوردگی می باشد و با استفاده از پیزوالکتریک به بررسی ابعاد عیب ها بر روی یک تیر یکسر گیردار پرداخته شده است. جهت تشخیص کمی عیب به صورت سنتی، از معیار آسیب اسکالر استفاده شده است. با توجه به نمودار های بدست آمده در بحث تحلیلی و آزمایشگاهی، به وضوح دیده می شود که پیزوالکتریک در هر دو بحث قادر به تشخیص ابعاد عیب ها می باشد.

کلیدواژه ها

خوردگی فلزات، محیط خورنده، امپدانس الکترومکانیکی، پایش سلامتی یک سازه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.