کنترل فرکانس بوسیله تولیدات پراکنده و تاثیر آن بر پروفیل ولتاژ با در نظر گرفتن قید تلفات

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود
  • کد COI اختصاصی: ICEES01_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 601
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد ابراهیمی

دانشگاه صنعت آب و برق(شهید عباسپور)

محمد تقی عاملی

دانشگاه صنعت آب و برق(شهید عباسپور)

چکیده

با تجدید ساختار در صنعت برق تولیدات پراکنده جایگاه ویژه ای یافته اند. یکی از قابلیت های تولیدات پراکنده استفاده از آن در کنترل ثانویه فرکانس می باشد. واحدهای تولیدات پراکنده می توانند با شرکت در بازار رزرو در کنترل ثانویه فرکانس شرکت کنند. بر این اساس این واحدها قیمت پیشنهادی خود را برای آمادگی و انرژی به بازار رزرو ارائه می کنند و در صورت برنده شدن قیمت آمادگی به آنها پرداخت خواهد شد و در صورت استفاده از آنها قیمت انرژی نیز پرداخت می شود. در این میان توزیع تولید بین واحدهای تولیدات پراکنده برنده شده در بازار، در زمان کمبود تولید باید بر اساس کاهش هزینه های موجود و رعایت شدن قیود موجود صورت گیرد. در این مقاله از سیستم کنترل خودکار فرکانسبرای تعیین خروجی هر یک از واحدهای تولیدات پراکنده در زمان کمبود تولید استفاده شده است. این سیستم، کنترل دریچه سوخت واحدهای تولیدات پراکنده در بازار رزرو را به عهد دارد و در زمان کمبود تولید بر اساس کاهش هزینه خرید برق از واحدهای تولیدات پراکنده و هزینه تلفات شبکه و نیز بهبود پروفیل ولتاژ ، خروجی هر یک از واحدهای تولیدات پراکنده را تعیین می کند

کلیدواژه ها

کنترل خودکار فرکانس، تولیدات پراکنده، بازار رزرو، کنترل ثانویه فرکانس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.