بررسی ارتباط ساختار سازمانی با رفتار کارآفرینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تدوین مدل علی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت، اقتصاد وحسابداری
  • کد COI اختصاصی: MRMEA01_339
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 607
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهناز صفرعلیزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

زهرا خیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند

اکبر سلیمان نژاد

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند

چکیده

این مقاله با هدف بررسی ارتباط ساختار سازمانی با رفتار کارآفرینی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با هدف تدوین مدل علی صورت گرفته است. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه مورد مطالعه در این تحقیق کلیه دانشجویاندانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند می باشد. با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تعداد 051 نفر از دانشجویان به عنوان نمونه انتخاب شده اند.ابزار جمع آوری ا طلاعات شامل پرسشنامه ساختار سازمانی اسیفن رابینز و پرسشنامه مقیاس انگیزه های رفتار کارآفرینی می باشد. تحلیل اطلاعات نشان داد که بین رسمیت ساختار سازمانی و رفتار کارآفرینی دانشجویان رابطه معنی داریوجود ندارد. بین تمرکز ساختار سازمانی و رفتار کارآفرینی دانشجویان رابطده معنی دار و معکوسی وجود دارد . بدین رسمیت ساختار سازمانی و رفتار کارآفرینی دانشجویان رابطه معنی دار معکوسی وجود دارد . بین ویژگیهای رفتدار کدارآفرینی دانشجویان دختر و پسر تفاوت معنی داری مشاهده نشد. همچنین بین تعداد واحدهای گذرانده شده و رفتار کارآفرینی دانشجویان رابطه معنی دار ی بدست نیامد. سطح تحصیلات والدین بر رفتار کارآفرینی دانشدجویان تدر یر دارد و والددین دارای مدرک تحصیلی ابتدائی بیشترین تر یر را بر رفتار کارآفرینی داشته اند.

کلیدواژه ها

ساختار سازمانی، رفتار کارآفرینی، دانشجو، مدل علی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.