به کارگیری الگوریتم خوشه بندی استادان مشترک ما بین دپارتمان ها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی سیستم‌های هوشمند در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: POWERMINOO02_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایلناز یعقوبی

کارشناسی ارشد، گروه مکاترونیک، واحد اهر، دانشگاه آزاد اسلامی اهر، ایران

علی اصغرپورحاجی کاظم

دکترا، گروه کامپیوتر، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، ایران

حامد بابایی

کارشناسی ارشد، گروه کامپیوتر، واحد اهر، دانشگاه آزاد اسلامی اهر، ایران

رضا علمی

کارشناسی، گروه کامپیوتر، واحد تبریز، دانشگاه پیام نور، تبریز، ایران

چکیده

زمانبندی یکی از مسائلی است که سالیان متمادی بر روی آن پژوهش انجام شده و جدول زمانبندی دروس دانشگاهی که یک مساله در کلاس مسائل سخت می باشد، نمونه ای از مساله ی زمانبندی است. هدف این مقاله ابتدا، بهبود رضایت مندی استادان مشترکمابین دپارتمان ها و سپس، کمینه سازی اتلاف منابع در دپارتمان ها می باشد. روش به کارگرفته شده با استفاده از رهیافت جستجوی مشارکتی است. در این روش، ابتدا کلیه ی دپارتمان ها فرآیند زمانبندی شان را به طور محلی انجام می دهند، سپس به ترتیب عامل خوشه بند با استفاده ی از الگوریتم خوشه بندیc - میانگین فازی برای خوشه بندی استادان مشترک مابین دپارتمان ها و عامل پیمایشگرجهت یافتن منابع بلااستفاده مابین دپارتمان ها، به کارگرفته می شوند. پس از انجام فرآیند خوشه بندی و پیمایش، عمل نگاشت بر اساس قیود استادان مشترک در منابع مازاد صورت می گیرد، تا اهداف مساله حاصل گردند. مجموعه ی داده ای استفاده شده بر طبق نیازمندی ها در دنیای واقعی مابین دپارتمان های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر می باشد و موفقیت نتایج، در راستای برقراری توزیع و تخصیص یکنواخت استادان مشترک بر روی منابع بلااستفاده مابین دپارتمان های مختلف خواهد بود.

کلیدواژه ها

جدول زمانبندی دروس دانشگاهی، زمانبندی استادان مشترک، سیستم های چند عاملی، خوشه بندیc-میانگین فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.