بررسی جایگاه واقعی بانکداری قرض الحسنه و نقش فناوریهای نوظهور در آن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMNGCONF01_289
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 850
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسام الدین باشی زاده

مدیریت شعب بانک قرض الحسنه رسالت، استان خوزستان

امین عشیر

کارمند بانک قرض الحسنه رسالت، استان خوزستان

چکیده

بانکها با در اختیار داشتن بخش عمدهای از پول کشور، نقش مهمی در تأمین سرمایه مورد نیاز بنگاه های اقتصادی جامعه را دارند. عملکرد بانکها در چارچوب موازین شریعت و برای تحقق اهداف نظام اقتصادی اسلام از جمله عدالت اقتصادی و رشد اقتصادی سامان داده نشده است لذا شناسایی بانکداری قرض الحسنه و معرفی اصول و معیارهای اسلامی ضروری به نظر میرسد. از این رو ضرورت اشاعه نظام وفرهنگ بانکداری بدون ربا در تمام کشورهای اسلامی و حتی غیراسلامی از یکسو و اهمیت انطباق عملکرد این پدیده بالنده و نوپا بر موازین اسلامی از سوی دیگر، از جمله اهداف و آرمانهایی است کهتحقق آن همواره مورد نظر اندیشمندان، محققان و عالمان دینی بوده است. در دنیای رقابتی امروز بانکها به همان اندازه که در حفظ مشتریان خود تلاش میکنند بایستی در جذبمشتریان جدید نیز کوشا باشند که این امر با گسترش فناوریهای نوین در خدمات بانکداری و ارتقا سطح کیفیت خدمات باعث جلب رضایت مشتریان میگردد. از این رو این مقاله به بررسی جایگاه ویژه بانکداری قرض الحسنه با تأکید بر بانکداری نوین در قرض الحسنه و عوامل تأثیرگذار بر آن خواهد پرداخت

کلیدواژه ها

بانکداری قرض الحسنه، بانکداری بدون ربا، فناوریهای نوین، اقتصاد اسلامی، رضایت مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.