بررسی ماهیت پیروان از نگرش فرا ساخت گرا
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: ICMNGCONF01_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 681
نویسندگان
استادیار دانشکده میراث فرهنگی دانشگاه مازندران
کارشناس ارشد مدیریت
چکیده
در اغلب موارد عنوان می گردد که پیروی ضرورت رهبری است و بدون پیروان هیچ رهبری نیز نمی تواند وجود داشته باشد.یقینا در دنیای امروز ما پیروان بیشتری نسبت به رهبران وجود دارند این در حالی است که بسیاری از رهبران در سازمانهایشانخود پیروان رهبرانی دیگرند. با این حال پژوهش های صورت گرفته در این خصوص بیشتر از آنکه پیروان ومسائل مربوط به آنها را مد نظر قرار دهند بر رهبران تاکید بیشتری ورزیده اند. بدین ترتیب رشد ادبیات موضوعی مربوط به تشکیلات پیروان درخصوص چنین مفروضات سنتی، چالشی قابل توجه بحساب خواهد آمد. با ارزیابی چگونگی ساختارهای فضای کاری، فرهنگ ها، هویت ها و کنش هایی که می توانند یکدیگر را منعکس ساخته و مجدداً ایجاد نمایند، این رویکرد به منظور تبیین ماهیت پویا و تحول آفرین روابط گروهی و سازمانی و عوامل فعال در موقعیت هایپیروان مدنظر قرار خواهد گرفت. مقاله حاظر با بازبینی فعالیت های موجود در موضوع هویت در ادبیات رهبری آغاز می گردد. همچنین در خصوص درک ماهیت و قدرت آنان رویکردی گزینشی اتخاذ نموده و با جستجویی خاص در نظریه هایی همچون تئوری وضع قانون از ماهیت تجسمی، متوازن و مقاوم فضای کاری، نمایش گسترده تری از ماهیات پیروان را ارائه خواهد داد. با بیان این موضوع که تاثیر رهبران بر ماهیت پیروان ممکن است پیچیده تر از آن چیزی باشد که پیش از این مطرح گشته، این مقاله با بیان این مهم که مطالعات مرتبط با رهبری می بایستی به جهت برخورداری از درک عمیقتر نسبت به ماهیت پیروان و طرق پیچیده ای که ممکن است آنان با رهبرانشان تعامل یابند تکوین و توسعه یابند پایان می یابدکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.