عملکرد زایکوسیل در افزایش ماندگاری بتن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی معماری،عمران و محیط زیست شهری
  • کد COI اختصاصی: ARCHITECTURE03_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 568
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس دعاگورزگه

کارشناس ارشد عمران- آب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

عصمت دعاگورزگه

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- خاک و پی، دانشگاه آزا اسلامی واحد ارومیه

خسرو دعاگورزگه

کارشناس عمران- عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

چکیده

عمده ترین دلیل برای انواع خرابی های سولفاتی، کلریدی بتن، به نفوذپذیری بتن مربوط می گردد. با پیشرفت های اخیر تکنولوژی، عملاً قطر منافذ چهارگانه داخل هر نوع بتن به صورت تقریباً دقیق تعیین شده است. به طوری که معلوم گردیده در عالی ترین و با کیفیت ترین نوع بتن، اندازه منافذ حداقل 5 نانومتر است که حدود 25 برابر اندازه یک مولکول آب می باشد بنابراین نفوذپذیری هر نوع بتن در مقابل آب اجتناب ناپذیر خواهد بود. در این مقاله به معرفی مکانیزم زایکوسیل به عنوان پدیده ای از نانو تکنولوژی پرداخته شده استکه با ترکیبات سخت شده هیدرواکسید کلسیم سیمان واکنش نشان داده و بتن ضد آب را تشکیل میدهد و با مقاوئمت عالی در مقابل نفوذ آب مسئله دار، با منظری متفاوت، دوره ی جدیدی از عمر بهره برداری از سازه ها را موجب می گردد و دوام سازه هایی مانند پل ها، سدها و نمای ساختمان ها را به شدت افزایش میدهد.

کلیدواژه ها

کربناتی بتن، نانوتکنولوژی، مکانیزم زایکوسیل، خرابی های سولفاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.