شبیه سازی الگوریتم های فراخوانی و بروزرسانی کاربران موبایل در شبکه LTE با رویکرد تحلیل هزینه

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
  • کد COI اختصاصی: PFCONF01_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 774
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ویدا مامندی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق مخابرات، دانشکده فنی و مهندسی، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران

امیررضا مؤمن

استادیار، گروه مهندسی برق مخابرات، دانشکده فنی و مهندسی، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران

چکیده

مدیریت حرکت یکی از فاکتورهای اصلی در طراحی شبکه موبایل است که هدف آن ردیابی کاربران و همچنین امکان برقراری تماس ها، سرویس پیام کوتاه و تحویل دیگر سرویس های تلفن همراه به کاربران می باشد. در پروتوکل حرکت بررسی مسائل مدیریت حرکت به لحاظ نگهداری مسیر و موقعیت های مکانی کاربران و امکان برقراری ارتباط در صورت حرکت کاربر تلفن همراه از یک سلول به سلول های دیگر، قابل توجه می باشد. ردیابی مقرون به صرفه کاربران یکی از چالش های اصلی در مدیریت مکانی کاربران در شبکه های سلولی می باشد. در این مقاله با اختصاص لیستی از مناطق ردیابی به هر کاربر، استفاده از الگوهای فراخوانی متفاوت و بکارگیری الگوهای آماری در مدل سازی نرخ ورود تماس ها به کاربران و زمان های اقامت کاربران در گستره سلول های شبکه، تحت الگوهای ترافیکی مختلف، هزینه های ناشی از سیگنالینگ شبکه شبیه سازی شده است. هزینه های سیگنالینگ شبکه برای کاربرانی که دارای حرکت های متغیر با زمان می باشند مدل سازی شده و سپش اطلاعات حرکت کاربران، با بهره گیری از مدل حرکت خطی مارکوف تخمین زده شده است. با اعمال توزیع آماری ویبول به زمان های سپری شده در یک سلول، موقعیت کاربر ردیابی شده و تخمین زده شده است. تعیین هزینه های فراخوانی با بهره مندی از استراتژی هایی بر مبنای آخرین موقعیت ثبت شده در شبکه، با سه الگوی مختلف فراخوانی TT, CT و CTT انجام شده است.

کلیدواژه ها

هزینه فراخوانی موقعیت، هزینه بروزرسانی موقعیت، مدیریت حرکت، شبکه LTE

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.