بررسی ویژگی های زمین شناسی و کانی شناسی منطقه کویر آباد (استان کرمان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
- کد COI اختصاصی: PFCONF01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1117
نویسندگان
بخش زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
انجمن پژوهشگران جوان، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران
چکیده
منطقه کویر آباد بر روی کمربند ولکانیکی_ پلوتونیکی ایران مرکزی (دهج-ساردوئیه)، در 35 کیلومتری جنوب رفسنجان(استان کرمان، واقع شده است. سنگ های آذرین در این منطقه شامل سنگ های آتشفشانی (آندزیت، تراکی آندزیت بازالتو داسیت) و سنگ های آذرآواری سری ماگمای کالک آلکالین می باشند. واحدهای رسوبی منطقه سنگ آهک شیل،کنگلومرا ماسه سنگ می باشند. دگرسانی های فیلیک و آرژیلیک بیشترین گسترش را دارند. بر طبق مطالعات مینرالوگرانی،کانه زایی در این منطقه شامل کانی های اکسیدی آهن برای مثال؛ اسپکیولاریت و لیمونیت می باشند و همچنین کانی هایسولفیدی ثانویه مانند بورنیت کوولیت، دیژنیت و کالکوسیت که جانشین پیریت و کالکوپیریت شده اند. کانه زایی به صورتانتشاری رگچه ای پرکننده فضای خالی و جانشینی رخ داده است.کلیدواژه ها
زمین شناسی، کانی شناسی و کویر آباداطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.