بهبود کیفیت آموزش معماری با توجه به نظریه آموزش ساخت گرا در آتلیه ساخت گرا
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی آموزش مهندسی (با تکیه بر فن آوری های نوین یادگیری)
- کد COI اختصاصی: ICEEI01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 817
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
آموزش امری چالش برانگیز است که به متغیرهای متعدد وابسته است. مشکلات موجود در کیفیت آموزش در ترازهای مختلفی از جمله دانشجویان، معلمان و سایر ارگان آموزشی قابل طرح است. راهبرد اصلی مقاله حاضر در زمینه راه های کاهش معضلات مرتبط با مدرسین و دانشجویان است. این مقاله با شروع مطالبی پیرامون چگونگی آموزش در آتلیه های طراحی و نقش نظریه آموزش ساخت گرا، پیش بینی هایی را در مورد رابطه متقابل بین فرایندها ارائه می دهد. این مقاله نشان می دهد که کاربرد نظریه آموزش ساخت گرا در آتلیه طراحی منجر به افزایش دانش ضمنی می شود.اگرچنین راهبردی در دانشکده های معماری رواج پیدا کند. نتیجه، تجربه مثبت تأثیر تعلیم و تربیت از طریق یادگیری بنیادی خواهد بود. این تأثیر زمانیکه با دانش ضمنی همراه می شود، می تواند معمارانی را پرورش دهد که بیشتر به توانایی های حیاتی فکری شان وابسته اند و با اجتماعات مردم رابطه ای متقابل دارند. این نوشتار به بحث های نظری در مورد آموزش معماری، تئوری آموزش ساخت گرا و نقش دانش ضمنی در یادگیری می پردازد. در انتها چهارچوب آموزش طراحی ساخت گرا و بطور کلی تغییر در آتلیه طراحی به سوی آتلیه ساخت گرا پیشنهاد خواهد شد.کلیدواژه ها
آموزش طراحی معماری، ساخت گرایی، دانش ضمنی، آتلیه طراحی سنتی، آتلیه طراحی ساخت گرامقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.