تحلیل تئوریک انواع موک از دیدگاه تئوری های یادگیری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: DSCONF01_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1682
نویسندگان
دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی دانشگاه تربیت مدرس
کارشناس مسئول آموزش متوسطه شهرستان سمنان
چکیده
تمایل به فراهم کردن آموزش کم هزینه و موثر برای توده های مردم در طی سالیان متمادی وجود داشته است. تحولات در حوزههای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنار مطالبه عمومی برای آموزش مبتنی بر وب و از راه دور منجر به ایجاد پیشرفت هایتکنولوژیک مبتنی بر وب ، مواد آموزشی و محیط های یادگیری بسیار غنی شده است. به علاوه رشد مداوم و تغییر ساختار دانش،مکانیزم های یادگیری فراگیران و نقش معلم را نیز تحت تأثیر قرار داده است و منجر به سوق دادن موسسات آموزشی و تحقیقاتآموزشی به جهت گیری های خاص شده است. یکی از این جهت گیری ها روی آوردن موسسات آموزشی و دانشگاه ها به سمتسیستم های آموزشی قابل دسترس و رایگان برای جمعیت های زیاد است .سیستم های آموزشی که تحت عنوان موک از آنها یاد میشود و به فاصله کوتاهی به صورت گسترده در برنامه های آموزشی دانشگاه های تراز اول دنیا قرار گرفت و شرکت کنندگان بسیاری ازسراسر دنیا را به سوی خود جلب کرد. به دنبال ایجاد دوره های موک توسط دانشگاه های مختلف، بحث های زیادی در جراید و رسانهها مطرح گردید. در مقاله حاضر موک ها از منظر نظریه های یادگیری مانند رفتارگرایی، شناخت گرایی، ساختن گرایی و ارتباطگرایی مورد بحث قرار می گیرند زیرا رویکردهای فاقد مبنای نظری، محکوم به شکست اند. در این مقاله، با ارائه تعریف موک ها و انواعآن، پیشینه، توجیهات و تئوری های یادگیری آنها مورد مطالعه قرار می گیرد، ضمن اینکه رابطه بین موک ها و ارتباط گرایی بهشکل واضح تری به تصویر کشیده می شود.کلیدواژه ها
موک ، تحلیل تئوریک، تئوری های یادگیریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.