مطالعه اجزای محدود تاثیر هندسه فنر بر وقوع گرفتگی مجدد در رگ کرونری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: DCEAEM02_391
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
استادیار
چکیده
اصلیترین روش درمان بیماری گرفتگی عروق کرونری کاشت فنر در ناحیه تنگ شده رگ میباشد. این روش درمان با وجودمزایای بسیار ممکن است به دلیل وقوع گرفتگی مجدد در محل فنرگذاری موفقیت مورد نظر را در پی نداشته باشد. مشاهدات نشان دادهاند قرارگیری فنر در داخل رگ سبب تغییر در پارامترهایی همودینامیکی بویژه تنش برشی دیواره گردیده و شرایط را برای آغاز گرفتگی مجدد مساعد میسازد. یکی از پارامترهایی که نقشی کلیدی در این مسأله ایفا میکند هندسه و ساختمان سازه فنر میباشد. با توجه به این مسأله در این مقاله تأثیر برخی پارامترهای هندسی فنر بر توزیع تنش برشی دیواره مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظوراز روش اجزاء محدود برای شبیهسازی جریان خون در رگ فنرگذاری شده بهره گرفته شده است. نتایج بدست آمده با نتایج موجود در مراجع برای تنشی برشی دیواره مقایسه شده و همخوانی خوبی مشاهده گردیده است. مطابق با نتایج بدست آمده در مدل متقارن محوری رگ و فنر شبیهسازی یکی از میلههای فنر برای حصول به نتیجه مطلوب کفایت میکند. ضمناً نتایج نشان داد استفاده از گوشههای تیزبرای میله فنر در شبیهسازی اجزاء محدود آن سان که در برخی مقالات قبلی انجام شده است سبب ایجاد خطاهای بزرگ در محاسبه تنش برشی دیواره خواهد شد.کلیدواژه ها
انسداد مجدد عروق کرونری، جریان خون، هندسه فنر، تنش برشی دیواره، روش اجزاء محدودمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.