مطالعه و شناسایی انواع ژلاتین بالستیک و روشهای کالیبراسیون آنها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: DCEAEM02_322
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 734
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد
چکیده
هدف از این مقاله مطالعه و بررسی میزان اثر بخشی گلوله سلاح گرم در اهداف زنده با استفاده از مواد شبیهساز بافت زنده به ویژه ژلاتین بالستیک میباشد، جهت تاثیرگذاری بر اهداف گوناگون شامل اهداف زنده و غیر زنده از گلولههای متنوعی استفاده میگردد که هر یک از آنها با توجه به ماده سازنده هدف، جنس گلوله، سرعت برخورد، میزان نفوذ، میزان ضربهی وارد کننده بر هدف و... اثرات متفاوتی را بر انواع هدف خواهند داشت. پارامترهایی که در بررسی اثر گلوله بر اهداف زنده حائز اهمیت هستند شامل پارامترهای نظیر قطر حفره موقت، قطر حفره دائم، میزان عمق نفوذ و.... میباشد. به دلیل اینکه نمیتوان اثر پارامترهای اشارهشده را بر اهداف زنده به طور مستقیم بررسی و سنجش نمود از موادی که رفتاری شبیه به بافت زنده دارند جهت شبیهسازی و بررسی اثرات گلوله بر بافت زنده استفاده میگردد. یکی از پرکاربردترین مواد شبیهساز رفتار بافت زنده در برابر برخورد و نفوذ انواع گلولهها ژلاتین بالستیک میباشد. هدف از این مقاله شناسایی انواع ژلاتین بالستیک، روشهای ساخت آنها و آشنایی با روشهای کالیبراسیون ژلاتین بالستیک به عنوان مادهی شبیهساز بافت زنده در برابر برخورد، نفوذ و عبور گلوله در بافت زنده می- باشد.کلیدواژه ها
ژلاتین بالستیک، حفره موقت، حفره دائم، نفوذ، عمق نفوذمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.