تحلیل ترمودینامیکی یک سیکل اورگانیک رانکین دو مرحلهای برای بازیابی اگزرژی برودتی گاز طبیعی مایع

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: DCEAEM02_286
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 808
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاشار آریان فر

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

اکبر محمدیان

فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد تبریز

محسن رزاقی گاوگانی

مربی سازمان فنی و حرفه ای مرکز گوگان-آذربایجان شرقی

احمد طهماسبی

مربی سازمان فنی و حرفه ای مرکز شماره 3 تبریز -آذربایجان شرقی

چکیده

در این مطالعه، مقالهای با عنوان Thermodynamic analysis and optimization of a two-stage organic Rankinecycle for liquefied natural gas cryogenic exergy recoveryمورد تحلیل مجدد و اعتباردهی قرار گرفته است. از نرم افزارeesبرای حل مسئله استفاده شده و نتایج بدست آمده با مقادیر ذکر شده در مقاله اصلی مورد مقایسه قرار گرفته است.در مقاله اصلی، یکORCسیکل اورگانیک رانکین) دو مرحله ای پیشنهاد شده است، که در آن گرمای گاز خروجی دما پایین دودکش یک واحد نیروگاهی سیکل ترکیبی 123.5 مگاواتی به همراه انرژی برودتیLNGگاز طبیعی مایع) میتواند به طور موثری بازیابی شده و مورد استفاده قرار گیردR و 116 R227eaبه عنوان سیال عامل سیستم انتخاب شدهاند. براساس مدلهای ریاضی ترمودینامیک، تاثیر پارامترهای کلیدی طراحی، شامل دمای گاز خروجی دودکش و فشار ورودی توربینها، بر عملکرد سیستم، ازدیدگاه ترمودینامیکی به عنوان تابع هدف مورد مطالعه قرار میگیرد. نتایج خروجی پس از شبیهسازی، نشان میدهد که چرخه دو مرحلهایORCبهینه سازی شده میتواند توان خروجی خالص معادل 2035 کیلووات با بازده قانون اول 31.37 % و بازده اگزرژی 35.2 داشته باشد

کلیدواژه ها

سیکل اورگانیک رانکین، اگزرژی، انرژی، سیال عامل ، ees , R116, R227ea ، LNG

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.