مکانیابی مراکز آموزشی مقطع ابتدایی مطالعه موردی: شهر گرگان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: DCEAEM02_256
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،گروه معماری ،دانشگاه آزاد اسلامی واحدگرگان
عضو هیات علمی،گروه معماری،واحد گرگان، گروه معماری ،دانشگاه آزاد اسلامی واحدگرگان
چکیده
امروزه فضاهای آموزشی یکی از مهمترین کاربری ها در شهرها است و سطوح قابل توجهی از فضای شهر را به خود اختصاص می دهد . با توجه به فعالیت هایی که در این فضاها صورت می گیرد و همچنین حساسیت کاربری آموزشی در مقطع ابتدایی به دلیل مسائل مختلف محیطی نسبت به سایر کاربری های خدمات شهری از اهمیت قابل توجهی برخوردار است . شهر گرگان در این مقاله مورد بررسی قرار گرفتهاست. هدف از انجام این تحقیق تعیین مکان های مناسب برای گزینش مدرسه ابتدایی با در نظر گرفتن متغیر های تاثیر گذار، جمعیت ،کاربری های سازگاز و کاربری های ناسازگار و دسترسی ها و شعاع عملکرد،بعد از آن بهترین مکان برای احداث مدارس ابتدایی جدید در شهر گرگان است. روش پژوهش به کار گرفته شده در این مقاله، روش فرآیند تاپسیس و روش تاکسونومی است. در این مقاله با بررسی و ارزیابیمعیارهای مورد نظر در مکان یابی مدارس ابتدایی و به کارگیری نقشه شهر گرگان و تکنیک های مذکور از بین شش سایت منتخب در هر شش ناحیه شهر، نتایج بدست آمده در روش تاکسونومی زمینی با کاربری آموزشی در شهرک شهریار اما در مدل تاپسیس زمینی با کاربری آموزشی در شهرک افسران در اولویت قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که دو روش نتیجه ی یکسانی را در رتبه بندی ارائه نمی دهند ولی در عین حال تفاوت چندانی ما بین نتیجه های اول و دوم نمی باشدکلیدواژه ها
مراکز آموزشی، تاپسیس، تاکسونومی، شهر گرگان، ایران، مقطع ابتدایی، مکان یابیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.