بررسی و ارائه راهکارهای در مورد خوردگی های بتن در سازه های ساحلی

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: CESC12_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1670
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزان سمائی

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس ۱

عبدالحمید سمائی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس۲

چکیده

بررسی و ارائه راهکارهای در مورد خوردگی های بتن در سازه های ساحلی بتن بدلیل دسترسی نسبتا آسان، متفاوت فشاری نسبتا بالا شکل پذیری و خمیری بودن حین ساخت و دوام زیاد کاربرد بسیار زیادی در مناطق ساحلی و خصوصا سازه های دریایی پیدا کرده است رطوبت زیاد در مناطق ساحلی موجب تشدید روند خوردگی فلزات گشته و از این رو بتن بعنوان مصالحی با دوام و مقاوم از جایگاه ویژه ای در کارهای دریایی و ساختمان های مجاور دریا برخوردار شده است. به طور متوسط حدود3/5 درصد از وزن آب دریا را نمک ها تشکیل می دهند که همین مقدار باعث فسادوتخریب سازه های بتنی در مجاور دریا می شود و این تخریب در سازه های بتنی معمولا از ناحیه پی و ستون ها و ... است. خوردگی های بتن در سازه های ساحلی خسارات فراوانی را به ما از نظر اقتصادی وارد می کند که ما می توانیم با ارائه راه کارهای مناسب در زمینه ساخت از این ضررها جلوگیری کنیم. در این مقاله ما ابتدا بررسی انواع و نحوه خوردگی های بتن در سازه های ساحلی و سپس درمورد ساخت و نحوه استفاده از بتن مقاوم در سازه های ساحلی بحث می کنیم.

کلیدواژه ها

بتن ، خوردگی ، میکروسیلیس ، سولفات ، ساحل ، سازه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.