مقایسه کارایی کنترل فریم در IPv4 و 6 Ipv برای مقابله با نودهای پنهان در شبکههای بیسیم

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: DCEAEM02_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 634
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه صیادی

دانش آموخته مهندسی کامپوتر نرم افزار، دانشگاه گلستان

سیدمحمد شهرآئینی

استادیار گروه برق، دانشگاه گلستان

چکیده

به منظور تحلیل موثر در زمینهی کارایی شبکههای بیسیم محلی، باید عواملی که کارایی شبکه را کاهش میدهند شناخته شود.نودهای پنهان یکی از عمدهترین مشکلاتی است که میتواند هر شبکهی بیسیم را تحت تأثیر قرار دهد. در این وضعیت، نودها نمیتوانند همدیگر را بشنوند با اینکه فاصله کوتاهی دارند. سه مکانیزمBusy Tone Multiple Accesses ،HandShakingوRouting Management برای مقابله با نودهای پنهان وجود دارد. در این مقاله تمرکز اصلی بر روشHandShaking است که مبتنی بر فریمهای کنترلی میباشد. بدین منظور از مدلسازOPNET برای شبیهسازی مکانیزم فریمهای کنترلی RTS/CTS در شبکههای بیسیم باIPنسخه 4وIP نسخه 6 برای تخمین کارایی لایه ی MCA دراستاندارد IEEE802.11استفاده شده است. در این شبیهسازی 4 سناریوIPv4 بافریم های کنترلی و بدون فریمهای کنترلی IPv6با فریمهای کنترلی و بدون فریمهای کنترلی را ایجاد کرده و پارامترهایDelayوRetransmission Attempts ،Throughput بررسی میشود. نتایج بدست آمده نشان میدهد که به طور کلی تأخیر درIPv6بیشتر ازIPv4است. توان گذردهی نیز در به طور کلی درIPv6بیشتر است. همچنین برای سرویسهای صدا و تصویر جاریAudio and Video Streaming حالت بدون کنترل فریم مناسبتر است

کلیدواژه ها

فریمهای کنترلی، نودهای پنهان ، WLAN ،IPv6 ،IPv4

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.