مقایسه الگوهای ارتباطی خانواده در زنان زندانی و عادی شهر کرمانشاه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF01_146
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 586
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد، گروه روانشناسی، روانشناسی بالینی،واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، ایلام،ایران
استاد یار گروه روانشناسی،واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد،ایلام، ایران
استاد یار گروه روانشناسی،واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد،ایلام، ایران
چکیده
خانواده سیستم ارتباطی منحصر به فردی است که فراتر و متفاوت از روابط دوستانه می باشد و ارزش اصلی آن، حاصل شبکه روابطیاست که توسط اعضای آن به وجود آمده است. ویرجینیا ستیر در پی مطالعات خود دریافت که در نظام خانواده، عنصر ارتباط بسیار تعیینکننده است )گلدنبرگ و گلدنبرگ 2000). الگوهای ارتباطات خانواده می تواند از طریق شکل دهی شخصیت افراد، پیامدهای مهمی برای زندگی فردی و اجتماعی آن ها داشته باشد (هولنگ، 1999). پژوهش حاضر با هدف مطالعه الگوهای ارتباطی خانواده در زنان زندانی و عادی انجام شد. این پژوهش توصیفی از نوع علی مقایسه ای است. برای انجام پژوهش به روش نمونه گیری تصادفی ساده از بین زنانزندانی 50 نفر و از بین زنان عادی 50 نفر انتخاب شد. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه الگو های ارتباطی خانواده استفاده شد داده هابا استفاده از آزمون تی برای دو جامعه مستقل مورد جزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان داد که بین دو بعد گفت و شنود وهمنوایی در دو جامعه زنان زندانی و عادی تفاوت معناداری وجود دارد. بر اساس یافته ها نوع الگوی ارتباطی خانواده را می تواندبه عنوانیکی از عوامل تاثیر گذار بر جرم در نظر گرفت.کلیدواژه ها
الگو های ارتباطی خانواده، زنان زندانی ، زنان عادیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.