بررسی رابطه بین تناسب فرد – سازمان معلمان مدارس متوسطه شهر شهرضا و ویژگی های جمعیت شناختی آنها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 837
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه اصفهان
عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین تناسب فرد – سازمان معلمان مدارس متوسطه ی شهر شهرضا و ویژگی های جمعیت شناختی آنهابوده ا ست . این پژوهش از نظر روش تو صیفی – همب ستگی و از حیث هدف کاربردی بود . جامعه ی آماری پژوهش شامل کلیه معلمانمدارس متو سطه شهر شهر ضا بود که در سال تح صیلی 1394 - 1393 م شغول به تدریس بوده که جمعا 1090 نفر بوده اند . و از اینتعداد 265 نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده متناسب با حجم جامعه به عنوان نمونه انتخاب شدند . ابزار اندازه گیری اینپژوهش پرسشنامه تناسب فرد – سازمان اسکروگینس (2003) بود . این پرسشنامه به منظور روایی محتوایی مورد بازنگری و تأیید پنجمتخصص مدیریت قرار گرفت . پایایی پرسشنامه نیز از طریق ضریب آلفای کرونباخ در پرسشنامه تناسب فرد – سازمان 92 / 0 محاسبه شد. نتایج پژوهش نشان داد تفاوت بین میانگین نمرات معلمان دارای مدرک تحصیلی دیپلم با معلمان دارای مدرک کارشناسی معنی داربوده است (p< 0/05). میانگین نمره معلمان زن به طور معنی داری در متغیر تناسب فرد - سازمان بالاتر از معلمان مرد ا ست. میانگیننمره معلمان مدارس غیر دولتی به طور معنی داری در متغیر تناسب فرد- سازمان بالاتر از معلمان مدارس دولتی است. رابطه سابقهخدمت با تناسب فرد- سازمان تایید شد و بر این اساس با افزایش سابقه خدمت معلمان، تناسب فرد- سازمان آنان کاهش می یابد.کلیدواژه ها
تناسب فرد – سازمان ، معلمان مدارس متوسطه ، ویژگی های جمعیت شناختیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.