سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست
کد COI مقاله: CMEI01_109
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 240
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت بهینه انرژی های پاک و روش های سازگار با محیط زیست
چکیده مقاله:
در عصری که تمام زندگی روزمره بر پایه و بنیاد انرژی می گذرد، نیاز به دریافت رویکردی است که بتوان از انرژی هایموجود بهره بیشتر برد. پژوهشگران می کوشند تا با جایگزینی انرژی های تجدیدپذیر و با اجرای اصول پایداری محیطی، ازآلودگی محیط زیست بکاهند. کلیه طرح های کارایی انرژی از نظر اقتصادی در طول عمر مفید ساختمان، کاملاً مقرون بهصرفه می باشد. مانند: تأمین نیازهای مصرف کننده با حداقل مصرف انرژی در زمان بهره برداری و طراحی ساختمان براساساصول مدیریت پذیری، نگهداشت، قابلیت بهره برداری و انعطاف پذیری. معماری می تواند با استفاده هوشمندانه از انرژی های پاکپایدار، کیفیت زندگی را ارتقاء داده و در تقلیل مصرف منابع تجدیدناپذیر و بهینه سازی مصرف انرژیهای تجدیدپذیر مؤثرباشد . معماری سبز یا معماری پایدار روند تازهای نیست، چرا که در تمدن های باستانی و معماری های سنتی از جمله معماریسنتی ایران به صورتی بنیادین وجود داشته است. معماری سبز در جهت به حداقل رساندن اثرات منفی ساختمان ها برمحیط زیست برای همسویی با طبیعت از طریق افزایش کارایی و بهینه سازی در مصرف مصالح است. هدف از نگارش این مقالهکه با روش تحلیلی- توصیفی و گردآوری اسنادی اطلاعات انجام گرفته است، معرفی انرژی های پایدار و ارائه روش های گوناگونبرای جلوگیری از اتلاف انرژی به منظور دستیابی به پایداری، کاهش آلودگی های زیست محیطی و بهینه سازی مصرف انرژیمی باشد. در ادامه نتایج به دست آمده به شرح ذیل است: استفاده از انرژی های تجدیدپذیر علاوه بر تولید و عرضه انرژی بیشاز میزان تقاضای جهانی می تواند انرژی را با هزینه بسیار کمتری در اختیار بشر قرار دهد.
کلیدواژه ها:
بهینه سازی مصرف انرژی، معماری پایدار، نگهداشت انرژی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/432367/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمان، فاطمه و رحمان، فرنگیس و کرمی خانیکی، علی،1394،مدیریت بهینه انرژی های پاک و روش های سازگار با محیط زیست،اولین کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/432367
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رحمان، فاطمه؛ فرنگیس رحمان و علی کرمی خانیکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، رحمان؛ رحمان و کرمی خانیکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نظریه های توسعه روستایی با تاکید بر سالهای 2017-2000
- بررسی استفاده از توربین های بادی در روستاهای دور افتاده و دلایل و اثرات ان بر حفظمحیط زیست
- بررسی امکان استفاده از انرژی های تجدید پذیر در مناطق دور از شبکه
- بررسی وضعیت انرژی های تجدیدپذیر در ایران و جهان و استفاده از پنل خورشیدی در مدیریت منابع آب
- مونوگرافی روستا و تأثیر آن بر توسعه اشتغال پایدارمطالعه موردی: روستای خیرآباد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.