بررسی قواعد کلی قائم مقامی در حقوق مدنی و حقوق تجارت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی نوآوری و تحقیق در هنر و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ARTHUMAN01_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2752
نویسندگان
دکتری حقوق تجارت بین الملل، استادیار دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی، دانشگاه شهید چمران
کارشناسی ارشد، حقوق خصوصی، دانشگاه علوم و تحقیقات
چکیده
قائم مقامی در قانون مدنی بارها مورد اشاره قرار گرفته است. از دیدگاه مقنن مدنی، امر قائم مقامی بدون تحصیل اراده اشخاص دارای نتایج و آثار نخواهد بود، در حالی که امر قائم مقامی در حقوق تجارت حکم قانونگذار بوده و آثار آن بدون تحقق حاکمیت اراده تک تک افراد دخیل قابل تصور می باشد. مانند امر قائم مقامی پس از فوت تاجر ورشکسته یا قائم مقام تجارتی و ادغام شرکتها. یافته های این تحقیق نشان می دهد که علیرغم عدم پیش بینی مباحث مستقل برای ادغام در قانون تجارت و اکتفا به اشاره صرف در قانون تعاون به قوانین راجع به ادغام شرکت های دولتی، می توان گفت که قانونگذار ایرانی نیز بسیاری از مفاهیم مربوط به ادغام را پذیرفته و امر قائم مقامی را در این خصوص به حکم خویش بیان نموده است.کلیدواژه ها
روابط حقوقی ، قائم مقامی ، حاکمیت اراده ، فوت تاجر ورشکسته ، ادغام شرکتها ،مقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.