بررسی میزان عملکرد شبکه عصبی مصنوعی رو به جلو با توپولوژی جهان کوچک در طبقه بندی بیماری صرع

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در بخشهای توسعه علم و فناوری
  • کد COI اختصاصی: STCONF01_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 809
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حسین احمدی

دانشجوی کارشناسی،مهندسی فن اوری اطلاعات،دانشگاه علمی کاربردی شهرداری بیارجمند

سید محمد سلیمانی

مربی، گروه فن اوری اطلاعات، دانشگاه علمی کاربردی شهرداری بیارجمند

چکیده

ما در این پژوهش از شبکه های عصبی مصنوعی تغذیه ی رو به جلو برای توضیح مکانیسم پردازش اطلاعات مغز استفاده نموده ایم.توپولوژی شبکه ی جهان کوچک،خواص شبکه های زندگی حقیقی را برآورده نموده،از اینرو دراین مطالعه،شبکه ی تغذیه رو به جلو رابا توپولوژی جهان کوچک در نظر گرفته و عملکرد آن را بر طبقه بندی صرع بررسی می کنیم.برای به دست آوردن شبکه ی جهان کوچک ازروش واتز- استروگات استفاده کرده وبرای آزمایش عملکرد شبکه ازمجموعه داده های (EEG) حاصل از بیماران مبتلا به صرع وافراد سالم استفاده می کنیم.ما تعداد مختلف نورون ها در هر لایه ی شبکه را نیز مد نظر قرار داده و با مقایسه ی عملکرد دو شبکه،نشان داده می شودکه توپولوژی شبکه ی جهان کوچک واتز- استروگات باعث بهبود عملکرد یادگیری و کاهش زمان آموزش می شودو برای اولین بار درایران از توپولوژی جهان کوچک درشبکه عصبی مصنوعی تغذیه رو به جلو برای طبقه بندی صرع به کار می بریم.

کلیدواژه ها

شبکه های عصبی تغذیه ی رو به جلو، شبکه های جهان کوچک، شبکه ی جهان کوچک واتز- استروگات، صرع- EEG

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.