شناسایی و اولویت بندی عوامل تاثیرگذار در جذب و نگهداری هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: PSYCHOCONF03_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 828
نویسندگان
کارشناس ارشد رفتار حرکتی
کارشناس ارشد تربیت بدنی
دانشجوی کارشناسی دانشگاه فرهنگیان تبریز
چکیده
یکی از مهمترین وظایف سازمان ها و باشگاه های ورزشی جذب تماشاگران در ورزشگاه ها برای رسیدن به اهداف و خواسته های خود از کسبدرآمد گرفته تا پرکردن اوقات فراغت و کسب سلامتی برای تماشاگران می باشد. بنابراین بسیار مهم است تا عواملی را که بیشترین تاثیر را برجذب تماشاگران دارد، مورد شناسایی و اولویت بندی قرار گیرد. از این رو هدف محقق در این پژوهش شناسایی و اولویت بندی عوامل تاثیرگذاردر جذب و نگهداری هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بود. روش تحقیق حاضر با توجه به موضوع و اهداف، از نوع زمینه یابی بوده که بهروش توصیفی- تحلیلی و به شکل میدانی انجام گرفت. جامعه آماری شامل کلیه هواداران حاضر در مسابقات تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز و کارشناسان فوتبال در اداره کل تربیت بدنی و هیئت فوتبال استان و همچنین کارشناسان باشگاه تراکتورسازی تبریز می باشد. نمونه تحقیق ازبین تماشاگران بصورت تصادفی و از بین کارشناسان فوتبال در اداراه تربیت بدنی و هیات فوتبال استان و همچنین کارشناسان باشگاه بصورتتمام شمار (غیرتصادفی هدفمند) انتخاب شد. برای جمع اوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته که روایی و پایایی آن تائید شده، استفادهگردید. نتایج بدست آمده نشان می دهد بین عامل های شناسایی شده برای جذب تماشاگران هم از دیدگاه تماشاگران و هم کارشناسان در سطح 99 درصد تفاوت معنی داری وجود دارد، که از دیدگاه تماشاگران عوامل محیطی (5/99) عوامل امنیتی- اجرایی (4/46) عوامل بهداشتی (4/39)، تبلیغات (2/9)، نحوه ارائه بلیط (2/17) و عوامل تفریحی- سرگرمی (1/1) بدست آمد. که از دیدگاه کارشناسان نیز عوامل محیطی (6)، عوامل امنیتی واجرایی (4/96)، تبلیغات (3/44)، عوامل بهداشتی (3/02)، عوامل بهداشتی (3/03)، عوامل تفریحی- سرگرمی (1/94) و نحوه ارائه بلیط (1/64) بدست آمد. با توجه به نتایج بدست آمده باید هر شش عامل بخصوص دو عامل محیطی و امنیتی- اجرایی مورد توجه مدیران ورزشی قرار بگیرد.کلیدواژه ها
تماشاگران، خدمات، فوتبال، تراکتورسازیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.