بررسی عوامل موثر بر خلاقیت دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی ،روانشناسی ، مشاوره و آموزش در ایران
- کد COI اختصاصی: PCCONF01_164
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1478
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه آزاد نیشابور
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور گرمسار
کارشناسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
چکیده
با پیشرفت روزافزون دانش و فناوری و جریان گستردهی اطلاعات، امروزه جامعهی ما نیازمند آموزش مهارتهایی است که با کمک آن همگام با توسعهی علم و فناوری به پیش برود. از این رو نیاز به پرورش انسانهایی داریم که بتوانند با تفکری خلاق با مشکلات روبه رو شده و به حل آنها بپردازند چرا که دیدگاه متفاوت باعث عملکردهای متفاوت و متنوع میشوند. بنابراین اگر ما بخواهیم خلاقانه عمل کنیم باید خلاقانه فکر کنیم. آموزش در توسعه و تقویت خلاقیت بسیار مؤثر است و این توانایی را کاهش یا افزایش میدهد. کلیه ی روانشناسان و محققان اعتقاد به وجود تفکر خلاق در ذات بشر دارند و این مربی است که باید با ابتکارات و روشهای خلاق خود این استعداد را بارور نماید. بنابراین یکی از وظایف اساسی معلمان، پرورش تفکر در دانش آموزان است. آنان باید فعالیت فکری را به عنوان محور تدریس و آموزش خود در نظر بگیرندکسب عادات درست یادگیری در خردسالی و در سالهای نخستین نظام آموزشی شکل میگیرد و در طول حیات انسان تقویت میشود. مهارتهای شناختی درست مانند گوش دادن، اندیشیدن، استدلال نمودن، تفکر خلاق و جست وجوگری از جمله عادات درست یادگیری است و مسؤولیت سنگین پرورش این مهارتها در جوانان بر عهدهی نظام آموزشی است. در این مقاله با جمع آوری مطالب مرتبط با این موضوع تلاش دارد تا چشم انداز مناسبی از فرآیند پرورش خلاقیت را در پیش روی خواننده قرار دهد.کلیدواژه ها
نظام آموزشی ،خلاقیت، معلمانمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.