ترمودینامیک، کاربردها و بهینه سازی سیکل رانکین آلی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NRIME01_348
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 819
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک، دانشکده فنی دانشگاه ارومیه
استادیار گروه مکانیک، دانشکده فنی دانشگاه ارومیه
چکیده
به منظور اطمینان از تولید الکتریسیته بدون آلودگی محیط زیست، تکنولوژی های نوین تبدیل انرژی لازم هستند. از بین آن ها منابع گرمایی دما پایین یا منابع گرمایی با قدرت پایین، پتانسیل بالایی برای توسعه دارند. سیکل رانکین آلی همان منفی ORC از اوایل 1٬980 به عنوان یک تکنولوژی خوب شناخته شده است. تاکنون تعداد زیادی از نیروگاه های ORC ساخته شده اند که اغلب برای کاربردهای زمین گرمایی، بازیابی گرمای تلف شده و سیستم های تولید هم زمان گرما و توان می باشند. این فناوری مزیت های بیشتری نسبت به سیکل رانکین بخار رایج دارد که آن را علیرغم داشتن بازده پایین، برای نیروگاه های توان الکتریکی با خروجی محدود (کمتر ازMWe) مناسب می سازد. بهینه سازی سیکل ORC کاملاً با سیکل بخار فرق می کند، عمدتاً به خاطر محدودیت دمای منبع گرما و اینکه هیچ قیدی برای کیفیت بخار در انتهای مرحله انبساط وجود ندارد. در این مقاله، وضعیت فعلی تکنولوژی ORC و کاربردهای اصلی آن را بررسی می کنیم. مدل سازی چنین سیکلی تشریح می شود و مسائلی مانند انتخاب سیال عامل، بهینه سازی یا کنترل سیکل بررسی می شود.کلیدواژه ها
سیکل آنکین آلی ، بهینه سازی، سیال عاملمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.