طراحی و ساخت نرم افزارهای فنی و مهندسی ویژه نفت، گاز و پتروشیمی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران
- کد COI اختصاصی: IPCONF01_290
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1728
نویسندگان
چکیده
به همت برخی از نخبگان و نو آوران ایرانی نرم افزار Pars Plant, Pars Map برای نخستین بار در ایران به منظور قطع وابستگی به نرمافزارهای خارجی در زمینه مشابه سازی سه بعدی ) 3D Modeling) سایت های صنعتی ) (plant علیالخصوص پروژههای نفت، گاز، پترو شیمی و ... طراحی و ساخته شده و دارای مزایای زیر نسبت به نمونههای مشابه خارجی است . برخی از مهمترین مزایای نرمافزارهای مهندسی ( تولید داخل ) را میتوان چنین برشمرد : .1 افزایش سرعت، دقت و کیفیت در طراحی، محاسبات و ساخت . .2 ارائه طراحی دقیق و قابل اطمینان . .3 قابلیت استفاده ازبانک های اطلاعاتی ( استانداردهای بین المللی ). .4 قابلیت پردازش اطلاعات طراحیهای قبلی . .5 صرفه جوئی در زمان خریدهای خارجی و جلوگیری از تکرار دفعات خرید ( مواد اولیه ). .6 به حداقل رساندن ضایعات مواد اولیه . .7 شیبه سازی پروژهها قبل از ساخت . .8 تقویت توان طراحی و مهندسی مهندسان کشور . .9 جلوگیری از خروج ا رز وعدم وابستگی به دنیای خارج . .10 صدور نرم افزارهای فنی و مهندسی و خدمات مهندسی . .11 تولید نرم افزارهای فنی و مهندسی احتیاج به ابزار پیشرفته خارجی ندارد . .12 مهمترین ابزار طراحی و تولید نرم افزارهای فنی ومهندسی، بکارگیری ومدیریت نیروی فکر افراد خلاق و سازنده است . .13 ایجاد شغل، که یکی از دغدغه های اصلی مردم ومسئولین کشور میباشد . .14 تولید نرم افزارهای فنی ومهندسی باعث خلاقیت و فناوری در کلیه سطوح علوم مهندسی کشور خواهد شد . .15 تولید نرم افزارهای فنی و مهندسی باعث بکارگیری استانداردها در طراحی و ساخت پروژهها اعم از ماشین آلات صنعتی، تولید نیرو، پالایش، تصفیهخانههای صنعتی و ... خواهد شد .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.