بررسی مشکلات موجود در پساب واحد VC پتروشیمی بندر امام
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران
- کد COI اختصاصی: IPCONF01_266
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1687
نویسندگان
لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی اصفهان – مهندس فرایند مهندسی ت
لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه گچساران – معاون بهره برداری واح د VC
چکیده
بررسی شاخص های زیست محیطی پس اب پتروشیمی بندر امام و مقایسه آن با آرمان تعیین شده نشان می دهد که اگرچه حرکت به سوی آرمان آغاز شده، نیاز به حرکت و پویایی بیشتری در این زمینه وجود دارد . در ضمن واحد ها ی تولیدی با یکدیگر مقایسه شده اند که با توجه به نمودار پارتو، بیش از %50 مشکلات TSS پس اب مجتمع، مربوط به واحد VC است . بر اساس بررسی های انجام شده مهمترین عامل مشکلات TSS پساب، برج C-701 این واحد است که بدلیل وقوع حادثه ای در سال 83 کارایی خود را از دست داده و باعث بروز مشکلات متعدد برای این واحد شده و عامل عدم تولید اقتصادی، مشکلات زیست محی طی و افزایش هزینه و کاهش انگیزه و .. می باشد . تاکید بر استفاده از تفکر سیستمی در تجزیه و تحلیل چالش های مهندسی یکی از تفاوت های اساسی این مقاله با سایر بررسی های انجام شده در این زمینه است . از ابزارهای مناسب مدل تفکر سیستمی نمودارهای پارتو و Fish bone می باشد . در روش تفکر سیستمی ) ) Iceberg تنها رفع مشکل و یا پیدا نمودن عوارض ناشی از یک حادثه کافی نیست . زیرا در صورت ارائه راه حل بدون توجه به عوامل اصلی، حادثه در آینده ای نه چندان دور با شدت بیشتری تکرار خواهد شد . در این روش پس از وقوع حادثه، رفتار حادثه در گذشته،ساختار های مرتبط با حادثه ( عوامل موثر پیدا و نهان حادثه و ارتباط بین آنها ) بررسی می گردد تا الگوهای ذهنی که عامل ساختار به وجود آمده است شناسائی گردد . پس از شناسائی این مدل های ذهنی تلاش برای تغییر مناسب آن و با توجه اکید بر اهداف و آرمان های اولیه آغاز می شودکلیدواژه ها
COD (Chemical Oxygen Demand), PH, TSS (Total Suspended Solid)مقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.