اثر سطوح مختلف تداخل زمینه ای بر منتخبی از فاکتور های امادگی جسمانی دانش اموزان دختر 14-18 سال
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش
- کد COI اختصاصی: IUCSPORT01_306
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 612
نویسندگان
کارشناس ارشد دانشگاه الزهرا
هیئت علمی دانشگاه الزهرا تهران
هیئت علمی دانشگاه الزهرا تهران
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی اثر سطوح مختلف تداخل زمینه ای بر عملکرد فاکتورهای سرعت، چابکی و قدرت دانش آموزان دختر 14 - 18 سال بود. همچنین اینکه آیا برنامه های تداخل زمینه ای علاوه بر تکامل مهارت های حرکتی بنیادین و یادگیری در فاکتورهای جسمانی مانند سرعت، چابکی و قدرت تأثیرگذارند یا نه. بتی انصار دل هشت دانش آموز دختر (2+ - 16) به صورت تصادفی به چهار گروه تمرینی، تصادفی، قالب های تصادفی، قالبی و گروه کنترل، تقسیم شدند که به مدت سه هفته به تمرین پرداختند که تحقیق از یک جلسه پیش آزمون، شش جلسه تمرین و یک جلسه پس سازمان تشکیل شد. تکلیف مورد استفاده در این تحقیق در پیش آزمون و پس آزمون، ستار زارع است، 15 متر و در فاکتور چابکی، ازمون ایلینویز و فاکتور قدرت 10 تکرار پیشینه بود. آزمودنی ها در جلسه تمرینی در فاکتور سرعت 15، 30، 60 متر در فاکتور چابکی آزمون ایلینویز ،ازمون T،ازمون 9 ×4 و فاکتور قدرت 0/30 و 1/50 تکرار پیشینه و پرس سینه را تمرین می کردند. در بخش آماری از آزمون تحلیل کواریانس و آزمون لون و نیز نرمال بودن داده ها با آزمون شاپیرو ویلکز استفاده شد. نتایج نشان داد میانگین نمره عملکرد سرعت، چابکی و قدرت پس آزمون در روش های تمرینی، اختلاف معنی داری دارد (p< 0/001). پس از اعمال دوره تمرینی سرعت، چابکی و قدرت آزمودنی ها بهبود یافت لیکن این بهبود در گروه تمرین تصادفی بیشتر بود. این نتایج نشان می دهد که تداخل زمینه ای هم در عملکرد فاکتورهای سرعت، چابکی و قدرت تأثیرگذار است و باعث پیشرفت عملکرد فرد می شود.کلیدواژه ها
تداخل زمینه ای،سرعت،چابکی،قدرت،سنمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.