بررسی اثر پیش پلیمریزاسیون با مونومرهای مختلف بر رفتار پلیمریزاسیون و خواص پلی اتیلن : پیش پلیمریزاسیون با مونومر -1 بوتن و مقایسه آن با پیش اتیلن و پروپیلن(3)

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: IPCONF01_242
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1845
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد وکیلی تجره

کارشناس ارشد، پژوهنده شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، بلوار پژوهش، شرکت

چکیده

پیش پلیمر یک محصول واسطه بین کاتالیزور و پلیمر نهایی است که برای بهبود خصوصیات کاتالیزور و رفتار پلیمریزاسیون انجام می شود کار حاضر در ادامه تحقیقات بررسی اثر نوع مونومر بر مورفولوژی پیش پلیمر، پلیمر و خصوصیات محصول می باشد، در تحقیقات قبلی پیش پلیمریزاسیون با مونومر اتیلن و پروپیلن در حضور و غیاب هیدروژن برای فرایند کوپلیمریزاسیون اتیلن و -1 بوتن انجام گرفت و خصوصیات پیش پلیمر حاصل مانند مورفولوژی ( شکل، اندازه و توزیع اندازه ذرات ) ، دانسیته توده , پاسخ پذیری نسبت به غلظت کومونومر -1 بوتن و فعالیت آن مورد مطالعه قرار گرفت در ادامه نیز به بررسی تأثیر مونومر -1 بوتن بر خصوصیات پیش پلیمر حاصل و اثرات آن بر رفتار پلیمریزاسیون و ویژگیهای محصول پرداخته است و در نهایت به مقا یسه اثرات مونومرهای مطالعه شده بر مورفولوژی پلیمر پرداخته است . نتایج حاصل نشان می دهد که توزیع اندازه ذرات با پیش -1 بوتن دارای توزیع بهتری نسبت به پلیمریزاسیون مستقیم کاتالیزور است . اما توزیع اندازه ذرات مربوطه نسبت به اتیلن و پروپیلن پراکندگی بیشتر و درص د ذرات ریز ( فاین ) بالاتری دارد . جمع بندی کلی این مطالعات نشان می دهد که با در نظر گرفتن شرایط واقعی فرایند پلیمریزاسیون برای گریدهای معمول پیش پلیمر حاصل از اتیلن از لحاظ فعالیت و ریز ساختار عملکرد بهتری داشته در حالیکه پیش با پروپیلن از لحاظ مورفولوژی کاهش ذرات ریز مزیت دارد .

کلیدواژه ها

کاتالیزور زیگلر - ناتا، پیش پلیمریزاسیون، مورفولوژی، - 1 بوتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.