فریاد زوال در معماری معاصر تهران نمونه موردی عودلاجان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی هویت گرا
  • کد COI اختصاصی: IDCONF01_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 601
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا جزءپیری

گروه معماری واحد هیدج دانشگاه آزاد اسلامی هیدج ایران

نسیم منصوری

دانشجوی کارشناسی ارشد واحد زنجان دانشگاه آزاد اسلامی

فرنوش ناصری

دانشجوی کارشناسی ارشد واحد زنجان دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

عودلاجان بازمانده تاریخ زندگی و در شمار محلات پنجگانه تهران قدیم بوده است این محله که روزگاری محل تمرکز جمعیت شهر تهران و اعیان نشین به شمار می آمده قرار بود زمانی شهر موزه ای همچون شهر موزه های زیبای شهر پاریس شود ولی اکنون شهر رویایی معتادین شده است هدف از این مقاله نمایش زوال معماری با هویت در منطقه عودلاجان و بررسی پیشینه و کالبد آن در فراز و نشیب های گذر زمان است با تعریف اصطلاحاتی همچون فریاد و فریاد زوال در معماری که برای بیان آشفتگی ها فراموشی ها و تخریب بناها و مناطق با ارزش که یادآور هویت و پیشینه مان می باشد آشنا می شویم سعی در پاسخ و بررسی به سوال های زیر با استفاده از روش تحقیق کتابخانه ای اسنادی و تحلیلی تفسیری شده است آیا با افزایش زمینه های سنتی در محتوای معماری معاصر معماری آشفته و رو به زوال امروز نجات خواهد یافت؟آیا تهران ما را به شناختی حقیقی از چیستی هویت خویش راهبری می کند؟

کلیدواژه ها

معماری معاصر،فریاد،زوال،هویت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.