تأثیر معیارهای فرهنگی بر سعادت و شقاوت انسانها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش بین المللی روانشناسی و فرهنگ زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPCL01_359
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 543
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیرا خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده علوم قرآنی، زاهدان

ولی الله حسومی

عضو هیئت علمی گروه الهیات دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران

چکیده

انسان ها بر اساس معیارهای گوناگون به طبقه های مختلفی تقسیم بندی می شوند و بر اساس این تقسیم بندی از هم شناخته می شوند. مطالعات مختلف نشان می دهد انسان ها بر اساس معیارهای مختلفی تقسیم بندی می شوند که این معیارها به دو دسته ی فضائل و رذائل تقسیم شده و بر زندگی فردی و اجتماعی تأثیراتی شگرف دارد، به گونه ای که انسان باید در محیط زندگی با توجه به همین معیارها و در نظر گرفتن تأثیرات آن ها بر زندگی، به ایجاد روابط مناسب در محیط های اجتماعی و ارتباط با خود بپردازد.مقاله ی حاضر به روش کتابخانه ای و به شیوه ی اسنادی- توصیفی به این امر مهم اشاره دارد که عمل به فضائل سعادت دنیوی و اخروی را در پی دارد و بر عکس عمل به رذائل انسان را در گرداب شقاوت می افکند.

کلیدواژه ها

معیار، فرهنگ، سعادت، شقاوت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.