بکارگیری پلی ایزوبوتیلن در فرآیند پلیمریزاسیون پلی استایرن ضربه پذیر به منظور افزایش مقاومت شیمیایی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران
- کد COI اختصاصی: IPCONF01_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2059
نویسندگان
پژوهشکده علوم و تکنولوژی پلیمر ،پژوهشگاه صنعت نفت
پژوهشکده علوم و تکنولوژی پلیمر ،پژوهشگاه صنعت نفت
پژوهشکده علوم و تکنولوژی پلیمر ،پژوهشگاه صنعت نفت
چکیده
پلی استایرن ضربه پذیر ذاتاّ در برابر ترکیبات آبی، اسیدها،بازها و بیشتر محلولهای نمکی مقاوم است ، اما مقاومت شیمیایی خوبی در برابر عوامل اکسید کننده ، حلالهای آلی، روغنها و چربیها ندارد . از آنجا که عمده مصرف این محصول در صنایع بسته بندی غذایی و پوشش داخلی یخچال و فریزر متمرکز است،و بویژه در تماس با مواد پلی یورتانی در مرحله تزریق فوم در پشت این محصول به عنوان لایه داخلی یخچال دچار خوردگی و تخریب شیمیایی و مکانیکی می شود : از اینرو هدف این پروژه ارتقاء کیفیت شیمیایی محصول پلی استایرن ضربه پذیر تولیدی پتروشیمی تبریز به منظور توسعه کاربرد این ماده در جایگزینی ورقه های وارداتی با کاربرد پوشش داخلی یخچال و ظروف یکبار مصرف بوده است . روش کار بر مبنای استفاده از پلیمر پلی ایزوبوتیلن به عنوان ماده روان کننده و شبکه ای کننده در جهت اصلاح مکانیسم ترکچه ای شدن (Crazing) وتأخیر اندازی در نفوذ حلال به ساختار ترکچه ها و بهبود مقاومت شیمیایی و محیطی تحت تنش (ESCR) می باشد . بررسیهای آزمایشگاهی همچون تعیین میزان ژل، میزان گرافت شدن، خواص مکانیکی و مطالعات مورفولوژی نشان می دهد که مصرف حداقل 2 درصد پلی ایزوبوتیلن در مخلوط با روغن معدنی در مرحله پیش پلیمریزاسیون قبل از پدیده برگشت فازی تأثیر قابل توجهی در افزایش مقاومت شیمیایی پلی استایرن ضربه پذیر داردکلیدواژه ها
پلی استایرن ضربه پذیر ، پلی ایزو بوتیلن ، مقاومت شیمیایی و محیطی تحت تنشمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.