مدسازی راکتورهای شعاعی واحد تولید استایرن به منظور تعویض نوع کاتالیست جهت بهبود فرایند
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران
- کد COI اختصاصی: IPCONF01_166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2259
نویسندگان
شرکت پارس پیوند اصفهان
شرکت پارس پیوند اصفهان
چکیده
در این مقاله واکنش های موجود در راکتور بررسی و معادلات سنتیکی آن ها از مراجع استخراج گشته است . پس از آن فرایند تولید استایرن با دو کاتالیست متفاوت مدلسازی شده و به کمک روش عددی Gear حل شده است و در پایان نیز بررسی اقتصادی بینمصرف دو کاتالیست با توجه به قیمت های و تاثیر متفاوت انها بر روی شرایط واکنش صورت گرفته است. راکتورهای موجود از نوع بستر سیال می باشند که کاتالیستهای درون راکتور با ضریب تخلخل e پیشرفت واکنشها را به عهده دارند. موازنه های مومنتم، جرم (برای اجزاء) انرژی بر روی دو راکتور شعاعی بستر سیال وبه صورت دستگاه معادلات دیفرانسیلی استخراج گشته است. فرضیات اساسی برای مدلسازی عبارتند از : 1- فرایند درحالت پایا Steady state . 2- تغییرات پارامترهای غلظت مواد، دما و فشارف وابسته به شعاع راکتور در نظر گرفته شده است. 3- هر دو راکتور عاق در نظر گرفته شده اند. 4- دمای ورودی هر دو راکتور با وجود پیش گرمکن ها، ثابت در نظر گرفته شده است.کلیدواژه ها
استایرن ، مدلسازی ، کاتالیست ، روش GEARمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.