عوامل موثر بر مشخصات فیزیکی - شیمیایی آکنه های سرامیکی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران
- کد COI اختصاصی: IPCONF01_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1416
نویسندگان
دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایران
دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایران
چکیده
آکنه های سرامیکی مهمترین بخش یک برج پرشده می باشند که در فرآیندهای پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند . مشخصات فیزیکی و بخصوص شیمیایی آکنه های سرامیکی از جمله مواردی است که به طور قابل توجهی عملکرد آنها را در فرآیندهای مذکور تحت تاثیر قرار می دهد . تخلخل، مقاومت مکانیکی، قابلیت اطمینان و تکرارپذیری در برابر تنشهای وارده و مقاومت شیمیایی از مهمترین پارامترهایی است که در تولید این نوع از آکنه ها باید مورد توجه قرار گیرد . در این مقاله سعی شده است بهینه سازی مشخصات فیزیکی - شیمیایی آکنه های سرامیکی مورد بررسی قر ار گیرد . نتایج آزمایشات انجام گرفته نشان داد که تخلخل های باز، کل و بسته به دما و زمان سینترشدن وابسته می باشد و برای آنها مقدار بهینه ای وجود دارد . همچنین قابلیت اطمینان و تکرارپذیری مقاومت فشاری به دما، زمان و رطوبت شکل دهی وابسته بوده و با افزایش دما از مقدار بهینه آن کاسته می شود . برعکس کاهش مقدار رطوبت خمیر اولیه بر تکرارپذیری آکنه های سرامیکی افزوده می شود . نتایج بدست آمده از مشاهدات تصاویر SEM ، نتایج بدست آمده از آنالیز آماری ویبل را تایید نمود و نشان داد که با افزایش دما از یکنواختی میکروساختار آکنه سرامیکی کاسته می شود . تغییرات مقاومت شیمیایی آکنه های سرامیکی نیز با افزایش دمای سینتر شدن افزوده می شود . همچنین افزایش زمان سینتر شدن اثر مثبتی بر افزایش مقاومت شیمیایی آکنه ها دارد .کلیدواژه ها
آکنه سرامیکی، مقاومت فشاری، تکرارپذیری، مقاومت شیمیاییمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.