رابطه جو اخلاقی با تمایل به ترک خدمت دبیران زن متوسطه دوم ناحیه یک شهر خرم اباد
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMHCONF01_499
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 548
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت آموزشی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین جو اخلاقی وتمایل به ترک خدمت دبیران زن متوسطه دوم ناحیه یک شهرخرم آباد درسال 94-1393 انجامشد . روش پژوهش توصیفی همبستگی می باشد. جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه دبیران (زن) متوسطه دوم ناحیه یک شهرخرم آباد می باشند کهتعداد آن ها برابرآمار سازمان آموزش و پرورش 460 نفر گزارش شد . حجم نمونه براساس جدول کرجسی مورگان محاسبه شده که تعداد آنها - 210 نفربرآورد گردید . که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردیدند . داده ها بااستفاده از پرسشنامه های استاندارد جو اخلاقی ویکتور و کالن (1987) و پرسشنامه تمایل به ترک خدمت، ماکان (1979) گرداوری گردید. برای تجزیه وتحلیل داده ها ازشاخص های توصیفی (میانگین، انحراف معیار، فراوانی، درصد فراوانی) وآزمون ها ی آماری کلموگروف اسمیرنف، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون گام به گام استفاده شد. یافته ها نشان داد که بین ابعاد جواخلاقی و تمایل ترک خدمت دبیران متوسطه دوم ناحیه یک شهرخرم آباد رابطه منفی و معکوس و معنی داری وجود دارد . همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد از بین مؤلفه های جو اخلاقی چهار مولفه مراقبت و توجه ،قوانین و مقررات ،ضوابط، و کارایی مدار حدود 0/67 از واریانس تمایل به ترک خدمت دبیران را تبیین می کنند.کلیدواژه ها
جو اخلاقی، تمایل به ترک خدمت، دبیران متوسطه دوممقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.