تحلیل پایداری کارگاه استخراج روش طبقات فرعی با استفاده از روش پرکردن توسط خاک با هدف بازیابی وکمک گرفتن از یک فناوری جدید

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON01_0865
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 717
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رحیم اسمعیل زاده فشتمی

کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن شرکت صنعتی و معدنی سپیدفام سلفچگان

کاوه آهنگری

مدیرگروه مهندسی معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

سعید محمدنژاد

کارشناسی ارشد مهندسی فراوری معدن شرکت صنعتی و معدنی سرمک

چکیده

دانش بازیابی و استخراج مجدد در معدنکاری نسبت به دیگر گرایش های مهندسی معدن کمتر مورد توجه قرار گرفته شده است. تامین تناژ استخراجی مقرون به صرفه نسبت به هزینه های عملیاتی انجام گرفته به منظور استخراج مجدد و بازیابیبسیار حائز اهمیت بوده و برای مهندسان طراح معدن از درجه اهمیت بالایی برخوردار بوده است. در این مقاله روش جدیدی به منظور افزایش پایداری کارگاه های استخراج معادنی که به روش پر کردن بازیابی می شوند ارائه شده است. بدین منظور با استفاده از مدلسازی عددی با نرم افزار 1DBAC تحلیل پایداریی بروی باطلههایی که به منظور پر کردن کارگاه استخراجمعدن باریت لیلستان غربی استفاده می شود، انجام شد و تحلیلی پایداری از کارگاه استخراج در حالتی که از بستههای ژئوگرید به همراه باطلهها به منظور پرکردن کارگاه استخراج استفاده شد در مقایسه با زمانی که به تنهایی از باطله استفاده شد، انجام گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد با توجه به جنس و ابعاد باطله های معدن باریت لیلستان غربی زمانی که باطله به تنهایی برای پرکردن کارگاه استخراج استفاده شود ارتفاع باطلهها تا 1 متر پایدارخواهد بود اما زمانی که از بسته های ژئوگرید به همراه باطله ها استفاده شود این ارتفاع به 31 متر خواهد رسید. لازم به ذکر است که تامین ارتفاع و پایدارسازی باطله ها به منظور بازیابی لنگه های سقف می باشد.

کلیدواژه ها

مدلسازی عددی، تحلیل پایداری، کارگاه استخراج معدن، ژئوگرید، معدن باریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.