استتار معمارانه و ایجاد فضای جمعی ایمن در بطن طبیعت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON01_0605
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 880
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران
استادیار، گروه معماری، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران
چکیده
فضاهای عمومی شهری بستر رشد و تکامل جامعه شهری می باشند که به دلیل حضور انسان، نیازمند امنیت و ایمنی در همه ابعاد کالبدی ، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی هستند. فضاهای جمعی شهری، مکانهایی هستند که به عموم شهروندان تعلق داشته منحصربه جنبه کالددی وفیزیکی نبوده و در حقیقت با حضور انسان وفعالیت اوست که معنا مییابند. فضای ایمن شهری بیش ازآنکه قاعده استحکام سازه ها تبعیت نماید می باید از قاعده پیشگیری و لگام اندیشه هجوم پیروی نماید. یکی از اقدامات اساسی و عمده در بحث پدافند غیرعامل جهت مخفی ماندن تأسیسات و مراکز مهم حیاتی، انتخاب محل مناسب برای آنها است. شکل گیری تمدن های اولیه در جهان همواره با وقوع جنگ همراه بوده است و انسان ها از طریق پناه گرفتن در طبیعت جهت حفظ جان و تامین امنیت گروهی با هدف پیشگیری ازحملات غافلگیرانه دشمن اقدام نموده اند. انسان ها از دیرباز سعی داشته اند تا در پهنه طبیعت به گونه ای استقرار یابند که حداکثراستفاده از محیط طبیعی را داشته باشند.استقرار سکونتگاه های انسانی در کنار رودخانه، کوهپایه ها، جنگل ها، راههای ارتباطی و دربستردلتاها و غیره در طول تاریخ بیانگر این مدعاست. در این مقاله سعی شده با رویکرد دفاعی و امنیتی به مسئله معماری در حوزه اجتماعی به بررسی نقش جهان طبیعت دراینگونه دفاع پرداخته شودکلیدواژه ها
پدافند غیر عامل، فضای جمعی، فضای ایمن ، بام سبز، طبیعتمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.