استخراج مدل تحلیلی TCSC و مقایسه آن با روش حوزه زمانی و فازوری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON01_0584
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 692
نویسندگان
آموزش و پرورش بندر انزلی
آموزش و پرورش بندر انزلی
چکیده
در این مقاله ابتدا به روشهای بررسی رفتار ادوات FACTSدر سیستمهای قدرت ا شاره میشود سپس مقدمه ای درباره TCSC بیان شد و در ادامه به تحلیل مدار آن میپردازیم. در این مقاله که هدف اصلی استخراج و مدلسازی یکی ازادوات )TCSC( FACTS به روش میانی میباشد، مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد. این روش بر پایه بدست آوردن معادلات حالت سیستم شامل سیستم قدرت، کنترل کننده های TCSCو نیزخود TCSC خواهدبود که با بدست اوردن آن میتوان به خوبی شبکه را توسعه داد و به ویژه تاثیر مختلف حالتهای کنترلی را به سهولت بر روی عملکرد آن مشاهده کرد. این روش میانی که فازور دینامیکی بهبودیافته نام دارد، برای پهنای وسیعی از فرکانس ها بازدهی و کارآیی بالایی داشته و روشی مبتنی بر سرعت و دقت بالا میباشد که هم از نظر اشغال حافظه رایانه و هم از نظر زمان رسیدن به و جواب دررتبه بسیارخوبی نسبت به روش حوزه زمانی قرار دارد. در ادامه مزایای استفاده از روش فازور دینامیکی آورد شد و مقایسه آن از نظر زمان اجرای شبیه سازی وحجم محاسبات CPU به کمک نرمافزار MATLAB با روشهای حوزه زمانی و فازوری مورد ارزیابی قرار می گیرد و در پایان مقاله شکلموج های حاصل از شبیهسازی به روش فازور دینامیکی ارائه میشودکلیدواژه ها
فازور دینامیکی، فازور دینامیکی بهبودیافته/TCSC/CPUمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.