سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
کد COI مقاله: ICESCON01_0167
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 415
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه آسیب های بازیکنان زن فوتبال و فوتسال لیگ برتر ایران
چکیده مقاله:
هدف تحقیق حاضر مقایسه آسیب ها در دو گروه بازیکنان فوتبال و فوتسال زن لیگ برتر ایران در فصل های ) 99 98 ( و) 98 89 بود. جامعه آماری شامل 099 بازیکن فوتبال و 280 بازیکن فوتسال بود که از میان آنها به صورت هدفدار، نمونه های آسیب دیده شامل ) 09 نفر فوتبالیست و 07 نفر فوتسالیست ( انتخاب و در این تحقیق شرکت کردند . اطلاعات مربوط به آسیب با استفاده ازپرسشنامه استاندارد هاوکینز و فولر از طریق بازیکنان ، پزشکان و سرپرستان تیم بصورت گذشته نگر در یک برش زمانی 0 ساله 9/ جمع آوری گردید و تحلیل داده ها در سطح 7 P≤ استفاده شد. نتایج نشان داد که بین میزان آسیب و نوع آسیب بازیکنان فوتبال و فوتسال تفاوت معنا داری وجود دارد و بین شدت آسیب، علت آسیب و ناحیه آسیب دیده تفاوت معنا داری در این دو گروه مشاهده نشد. با توجه به شیوع نگران کننده آسیب ها در زنان فوتبالیست و بویژه فوتسالیست ایران و با توجه به شیوع آسیب های زانو و مچ پا به درجات متفاوتی از استرین و اسپرین بدلیل تکل ، برخورد و تغییر مسیر ، به مربیان و پزشکان تیم ها توصیه می شود، ضمن تدوین و اجرای استراتژیهای پیشگیرانه مانند شناسایی و آموزش های خاص به بازیکنان در جهت کاهش آسیب ها تلاش نمایند .
کلیدواژه ها:
آسیب ورزشی ، فوتبال ، فوتسال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/424337/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طیبی، الهام،1394،مقایسه آسیب های بازیکنان زن فوتبال و فوتسال لیگ برتر ایران،کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/424337
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، طیبی، الهام؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، طیبی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مهمترین عوامل آلاینده تالاب شادگان
- بررسی منابع آلودگی آبهای سطحی وزیر زمینی ایران وتاثیر آن بر محیط زیست انسان و گیاه وراهکار های مقابله با آن
- مسئولیت مدنی ناشی از آلودگیهای نفتی در خلیج فارس با رویکرد عملی
- آشنایی با انواع آلاینده های منابع آبی و اثرات آن ها
- جایگاه علم قاضی در قانون مجازات اسلامی 1392 و رویه قضایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.